Bursa’da Bonzaiden Bir Genç Daha Hastanelik Oldu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bonzai kullandığı iddia edilen bir genç bayılıp yere düştü. İsmi açıklanmayan genç olay yerine gelen 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Gökdere Metro durağı yanında bulunan metruk binalarda bonzai kullandığı...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bonzai kullandığı iddia edilen bir genç bayılıp yere düştü. İsmi açıklanmayan genç olay yerine gelen 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

Gökdere Metro durağı yanında bulunan metruk binalarda bonzai kullandığı belirtilen genç, fenalaşarak olay yerine yığıldı. Hareketsiz bir şekilde metro durağı yakınında yatan genci gören vatandaşlar, 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, genci ambulansa alarak ilk müdahaleyi burada yaptı. Baygın haldeki genç daha sonra hastaneye kaldırıldı.

'SULUYA DOKUNUYORLAR AMA KURUYA DEĞİL'

Bu gibi durumlardan büyük rahatsızlık duyduklarını anlatan mahalle sakinlerinden Dilek Yalçıntaş, "Annem burada oturuyor, çok sık oluyor. Bu çağın sıkıntısı zaten ama devletimiz niye sahip çıkamıyor bunlara bilmiyorum. Tayyip Erdoğan suluya karşı ama maalesef kuruya karşı değil. Tayyip’ten önce yoktu bu kadar böyle etrafta içen. Son on yıldır maalesef her köşe başında görüyoruz. Şu ilerde bir park var. Akşam saat 20.00’den sonra gelin kaç köşede göreceksiniz içeni aşikar." dedi.

Mahalleli olarak bu görüntülerden büyük rahatsızlık duyduklarını anlatan Yalçıntaş, her köşede 5 liraya 10 liraya bonzai alınabildiğini vurgulayarak, "Polis de geliyor, satıcı olmadığı için içene bir şey yapmıyor. Çünkü polis diyor ki ‘bizim elimizde herhangi bir güç yok.' İçmek serbest." şeklinde tepki gösterdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri