Bursa’da Bonzaiden 2 Kişi Hastanede, Birinin Durumu Ağır

Bursa’da bonzaiden fenalaşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı, birinin hayati tehlikesi bulunuyor.Merkez Osmangazi İlçesi Ebu İshak Mahallesi Kamberler parkı içinde bonzai kullanan A.C.A. isimli bir genç fenalaştığı için 112 ambulansı ile Muradiye...

Bursa’da bonzaiden fenalaşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı, birinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Merkez Osmangazi İlçesi Ebu İshak Mahallesi Kamberler parkı içinde bonzai kullanan A.C.A. isimli bir genç fenalaştığı için 112 ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve polise ifade dahi veremeyen şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Yine Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi'nde dün gece yarısı S.Ü. (26) bonzai kullandığı için fenalaşarak Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİDE BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan Osmangazi ilçesi Tuzpazarı Mahallesi'nde polis ekipleri tarafında durdurulan şüpheli E.Ö.’nün (26) yapılan üst aramasında 2 ayrı paket halinde toplam 3,7 gram uyuşturucu madde bulundu. Kayhan Mahallesi'nde ise bir bankta oturan şüpheliler A.U. (30) ve S.D. (23) üzerinde yapılan aramada 3 adet bonzai hapı bulunarak tahkikata başlandı.

Diğer yandan merkez Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi'nde saat 20.15 sularında durdurulan şüpheli R.T. (33) üzerinde yapılan aramada çorap kısmında gizlenmiş şekilde kibrit kutusu içinde toplam 48 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yine Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesi'nde uyuşturucu kullandığı tespit edilen 20 yaşındaki K.K. hakkında tahkikata başlandı.

Yıldırım Zümrütevler Mahallesi'nde maddi hasarlı kazaya karışan şüpheli 18 yaşındaki İ.H.D.’nin üzerinden folyoya sarılı 1 gram metanfetamin olduğu tahmin edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bunun yanında Mustafakemalpaşa ilçesi Fevzidede Mahallesi'nde şüpheliler E.Ş. (61) ve İ.Ş.’nin (55) ikamet bahçesinde yapılan aramada 8 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olaylarla ilgili tahkikata başlandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri