Bursa Ticaret Borsası, Tobb Akreditasyon Denetimini Tamamladı

Bursa Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) akreditasyon denetimini başarıyla tamamladı.

Bursa Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) akreditasyon denetimini başarıyla tamamladı. Çalışma sonrasında, Bursa Ticaret Borsası’nın hizmet kalitesi TOBB tarafından akredite edilmiş olacak.

Bursa Ticaret Borsası’nın akreditasyon çalışmalarını denetlemek üzere incelemelerde bulunan Türk Loydu Vakfı’nın temsilcisi Müjgan Çetin, “Akreditasyon sürecine katılmanız, siz Bursa Ticaret Borsası’nın özgüvenini ortaya koyuyor. Bu sürecin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Hizmet üretme noktasında büyük resme talip olduklarını ifade eden Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ise şunları dile getirdi: “Biz öncelikle Bursa Ticaret Borsası’nın bilinirliğini artırarak kamuoyunda farkındalık yaratma yolundayız. Bununla beraber sorumluluğumuz altında olduğunu hissettiğimiz Bursa menşeli ürünleri, farklı şehirlerden insanların hiçbir şüphe duymadan almalarını sağlamak konusunda da çalışmalar yapıyoruz.”

Bursa Ticaret Borsası’nın üyeleriyle olması gereken iletişimi son dönemde iyi bir düzeye getirdiklerini belirten Matlı, şöyle devam etti: “Bir araya gelmekte zorlanan üyelerimizi ve üye adaylarımızı değişik etkinliklerde buluşturduk. Yeni hedefler doğrultusunda üye sayımızı artırmayı başardık. Kısacası, göreve geldiğimizden bu güne kadarki geçen kısa sürede belirlenmiş hedefler çizgisinde ilkleri başardığımızı düşünüyoruz. Allah kısmet ederse 4 sene sonra Türkiye’de örnek borsa olacağız.”

Akreditasyon denetiminin açılış toplantısında Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kırmızıay’ın yanı sıra Bursa Ticaret Borsası çalışanları da hazır bulundu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri