Bursa Büyükşehir Belediyesi 3 Milyon Liraya 7 Temizlik Aracı Aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 milyon liraya mal edilen 7 adet temizlik aracı düzenlenen törenle hizmete girdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin de katıldığı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 milyon liraya mal edilen 7 adet temizlik aracı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin de katıldığı törende ,Bursa’yı geleceğe taşıyan yatırımlar yaptıklarını söyledi. Altepe, "Daha sağlıklı, daha yaşanabilir ve daha yeşil Bursa’yı oluşturmak amacıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Dünyaya temizliği ve medeniyeti öğreten bir millet olarak, kentimizin daha temiz görünmesini özellikle önemsiyor, özen gösteriyoruz. Kaliteli kenti, temiz şehir ve Yeşil Bursa’yı oluşturmayı hedefliyoruz. Ecdat yadigarı Bursa’nın Avrupa kenti unvanına yakışır bir kalite kent olması için şehre hizmetlerimizle değer katmaya devam ediyoruz." dedi.

Başkan Altepe; İzmir Yolu, Mudanya Yolu, Ankara Yolu ve Yalova Yolu’nda bulunan batçık ve kavşak kollarının, 2013 yılında alınan 2 adet hidrostatik tip yol süpürme aracı ve 1 adet yol yıkama aracıyla temizlendiğini hatırlattı. Altepe, şunları kaydetti: "Bugün hizmete alınan 4 hidrostatik tip süpürme aracı, 1 mekanik süpürge aracı, 1 yol yıkama aracı ile tadilattan geçirilen diğer araçla birlikte toplam 7 temizlik aracı da temizlik filosuna katıldı. Bu araçlar, 750 kilometrelik ana arterlerde, kavşaklarda ve kamuya açık ortak kullanım alanlarımızda temizlik çalışması yapacaklar."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri