Büro Memur-Sen'de Karataş başkanlığa seçildi

Büro Memur-Sen Konya Adliye Şube Başkanlığının 1. Olağan Genel Kurul toplantısı sendika üyesi 104 delegeden 96'sının katılımıyla gerçekleştirildi.

Büro Memur-Sen Konya Adliye Şube Başkanlığının 1. Olağan Genel Kurul toplantısı sendika üyesi 104 delegeden 96'sının katılımıyla gerçekleştirildi. İki listenin mücadele ettiği seçim sonunda Hüseyin Karataş 49 oy Sait Yıldız ise 47 oy aldı. Kurucu başkan unvanını taşıyan Hüseyin Karataş aldığı 49 oy ile Büro Memur-Sen Konya Adliye Şubesinin başkanı olurken, aynı zamanda ilk başkan unvanını da aldı. Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Büro Memur-Sen Konya Adliye Şube Başkanlığının 1. Olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu Konya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurula Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları

Abdullah Koyuncu, Hüseyin Yüksel ,,Halil Küçük devlet, ve Mustafa Kahraman, Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nafiz Karlıer,Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Memur-Sen konfederasyonuna bağlı sendikaların Konya Şube Başkanları, STK Temsilcileri ve 96 sendika delegesi ve üyesi katıldı. Başkanlığa seçilen Hüseyin Karataş yaptığı teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Memur-Sen Konfederasyonumuz çatısı altında sendikal faaliyetlerini sürdüren sendikamızın 1. Olağan genel kurulunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu seçim kazanan Büro Memur-Sen Konya Adliye şubesi olmuştur. Katılımcı tüm delegelere ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki hedefimiz ise üyelerimiz hak ve hukuklarını her zaman ve her sahada almak için gece-gündüz çalışacağız. Diğer başkan adayı Sait Yıldız’da teşekkür ediyorum. Büro-Memur-Sen Konya Adliye Şubesi 1. Olağan genel Kurulu sonunda Başkanlığa seçilen Hüseyin Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Yusuf Yazgan ve Genel Başkan yardımcılarıyla birlikte çektirdikler aile fotoğrafıyla genel kurul sona erdi.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri