Burhaniye Uygulamalı Bilimlerde Ticaret Odası Toplantısı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Uygulamali Bilimler Yüksekokulu, Ticaret Odası Meclisi toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantı sırasında, Meclis Başkanı Mustafa Aysel tarafından yemek ve...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Uygulamali Bilimler Yüksekokulu, Ticaret Odası Meclisi toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantı sırasında, Meclis Başkanı Mustafa Aysel tarafından yemek verildi.

Toplantıya, Yüksekokulu temsilen Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. M. Oğuzhan İlban ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Dr. Muammer Bezirgan katılırken, Ticaret Odasını temsilen Meclis Başkanı Mustafa Aysel, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı ve meclis üyeleri katıldı. Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. M. Oğuzhan İlban, toplantıya katılan meclis üyelerine stratejik ortaklık konusunda bilgi verdi. Müdür İlban, konuşmasının devamında Yüksekokulun yaygın etkisinin arttırılması, istihdam alanlarının geliştirilebilmesi adına Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve özellikle Ticaret Odası ile yakın ilişkilerin önemine değinerek Ticaret Odası ile birlikte hareket etmenin Üniversite-Sektör işbirliği açısından önemli olduğunu vurguladı. Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel ise, Yüksekokulun, Körfez bölgesi için önemli bir değer olduğunu belirterek, Ticaret Odası olarak bu tür ortaklıkların içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Toplantının ardından meclis üyelerine Uygulama Oteli gezdirilirken, toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri