Burçlu Öğrenciler Velileri İle Doğa Yürüyüşü Yaptı

Burç Ceyhan Koleji yaklaşık 250 öğrenci ve velisinin de katıldığı doğa yürüyüşü düzenledi. Papaklı Mesire alanındaki orman içi yürüyüş parkurunda bir araya gelen öğrenci ve veliler, bol oksijenli temiz havada spor yapma fırsatı...

Burç Ceyhan Koleji yaklaşık 250 öğrenci ve velisinin de katıldığı doğa yürüyüşü düzenledi. Papaklı Mesire alanındaki orman içi yürüyüş parkurunda bir araya gelen öğrenci ve veliler, bol oksijenli temiz havada spor yapma fırsatı buldu. Beden eğitimi dersi öğretmeni Barbaros Gündoğan gözetiminde yürüyen öğrenciler, daha sonra esnetme, gerdirme ve solunum egzersizleri yaptı.

Öğrencilerle iç içe hareketli gün geçiren çocuklar, “Bu program sayesinde, sınavlar öncesinde moral depoladık. Ayrıca yapmış olduğumuz bu sporda anne ve babalarımızın da yanımızda olması bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu.” dedi.

Doğa yürüyüşü sırasında öğrenciler ayrıca, çevre temizliği yaparak, temiz çevre ve doğa bilinci konusunda büyüklerine örnek oldular. Öğrencilerin sosyal aktivitelere katılması, tanışması, kaynaşması amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Evliya Demiraslan, “Bu tür etkinlikleri her zaman destekliyoruz. Kurum olarak biz öğrencilerimizin sadece ders başarısını düşünmüyoruz. Ayrıca bu tür sosyal aktivitelerin öğrencilerimizin sosyal gelişiminde çok önemli olduğunu biliyoruz.” diye konutu.

Özgüveni yüksek, sosyal açıdan gelişmiş, birbiriyle daha iyi iletişim kuran öğrencilerin daha başarılı olduğunu kaydeden Evliya Demiraslan, bu tür etkinliklerin okul, öğrenci ve veliler arasındaki işbirliği artırdığını ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri