Burçlu Öğrenciler Kızılay İçin Kan Topladı

Adana Burç Okulları, eğitim kalitesinin yanı sıra yapmış olduğu sosyal faaliyetlerle de dikkat çekiyor. Burç Ceyhan Koleji, 4. sınıf öğrencileri Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kızılay Evi’ni ziyaret ederek görevlilerden...

Adana Burç Okulları, eğitim kalitesinin yanı sıra yapmış olduğu sosyal faaliyetlerle de dikkat çekiyor. Burç Ceyhan Koleji, 4. sınıf öğrencileri Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kızılay Evi’ni ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Toplanan kanların ne yapıldığını öğrenen Burçlu öğrenciler daha sonra gönüllü bağışçı bulmaya çalıştı.

Kızılay görevlileri ise 4. sınıf öğrencilerine kan bağışı hakkında bilgi verdi. Kanın insan vücudu için ne kadar önemli olduğunu öğrenen Burçlu öğrenciler, öğrenmiş olduğu bu bilgileri insanlara anlatarak, gönül bağışçılar bulup kan toplamaya çalıştı. Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan, öğrencilerinin Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapmış oldukları faaliyeti çok önemsediğini belirterek, insanların yaşamlarında çok önemli yeri olan bu tarz etkinleri her zaman desteklediklerini vurguladı. Kanın hayat sıvısı olduğunu söyleyen Evliya Demiraslan, “Kan insan için çok önemli bir sıvı. Bu sıvının ne kadar değerli ve önemli olduğunu öğrencilerimize derslerde öğrenmiştik. Ancak bu etkinlikte gönüllü bağışçılardan kan toplamaya çalışan çocuklarımız, kanın önemini daha da iyi anladı. Okul olarak biz zaten bilinçli nesiller yetiştirmek istiyoruz ve bu anlamda başarılı bir etkinliğe daha imza atmış bulunuyoruz. Bu konuda onlara örnek olan değerli öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri