Burak: Çok mutluyum

Konyaspor’un Diyarbakırspor'dan transfer ettiği ve 2 yıllık resmi sözleşme imzalattığı Burak Karaduman, Konyaspor'un camiasıyla, taraftarıyla ve potansiyeli ile Süper Lig'de başarılı olması gereken kulüplerden biri olduğunun altını çizdi.
Her futbolcunun oynamak istediği bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen yeşil-beyazlı ekibin yeni transferlerinden Burak Karaduman, Ziya Doğan gibi Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden birine sahip Konyaspor'un, 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Daha öncede Konyaspor'a transferde adının geçtiğini ancak bunun gerçekleşmediğini ifade eden Burak Karaduman, "Konyaspor, Türkiye'deki her oyuncunun forma giymek istediği, sorunsuz ve camiasıyla, taraftarıyla, potansiyeli ile başarıya oynaması gereken kulüplerden. Öncelikle Konyaspor'da oynayacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Takımın başında Ziya Doğan gibi bana göre Türkiye'nin en başarılı ve hırslı teknik direktörlerinden biri var. Geride bırakılan sezonda Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu'nda kazanılan şampiyonluğun ardından yeni sezonda farklı beklentilerin olduğunun farkındayız. Bizde oluşturulacak takımda bu beklentilere karşılık vermek için buradayız. İnşallah 2010-2011 sezonunda bize güvenenleri mahçup etmeyiz ve Konyaspor'a başarılı bir sezon yaşattırırız. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyorum" diye görüş belirtti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri