Burada olmaktan mutluyum

2. Lig’deki temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’un yeni transferlerinden Evren Avşar yeşil beyazlı kulüpte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtirken, 2. yarının farklı olacağının altını çizdi.

2. Lig’deki temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’un yeni transferlerinden Evren Avşar yeşil beyazlı kulüpte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtirken, 2. yarının farklı olacağının altını çizdi. Konya Anadolu Selçukluspor’un yeni oyuncularından Evren Avşar Konya’da olmaktan son derece memnun olduğunu takımın içindeki birlik beraberlik ve dayanışmanın kendilerini başarıya götüreceğini söyledi.

“TESİSLER BİZİM İÇİN ŞANS”

Daha önceki takımıyla birlikte Play-off maçları içi Konya’ya geldiğini, Anadolu Selçukluspor’un tesislerinde antrenman yapma imkanı bulduğunu ve daha o gün tesislere hayran kaldığın kaydeden Evren, “Burada bir futbolcunun ki özelikle genç arkadaşlarımızın çıkış yapamama gibi bir durumu olamaz. Futbolcu olarak böyle bir tesiste bulunup çalışmak bizim için şans. İşimize dört elle sarılıp barılı olmak için çalışacağız” dedi.

 “SADECE ŞANSSIZ BİR YARIYDI”

Yeşil beyazlıların ilk yarıda şanssız maçlar çıkardığını bildiğini kaydeden Evren, “Takım arkadaşlarım ile kısa sürede kaynaştık. Onların yanında hiç yabancılık çekmedik. Kısa sürede alıştım. İnanıyorum ki maçların başlaması ile birlikte takımı üst sıralara doğru taşıyacağız. Ligin ikinci devresinde telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Ve hiçbir mazeretimiz yok çıkıp oynayıp bize gereken puanları alacağız. Özellikle ilk 4 maçta istediğimiz sonuçları alırsak ilerleyen haftalarda daha iyi oluruz. Sakatlık yaşamadan iyi bir ikinci yarı geçirmek istiyoruz” dedi.

EVREN AVŞAR KİMDİR?

1983 İstanbul doğumlu olan Evren Avşar futbol hayatına Ispartaspor ile başladı. Oyuncu daha sonra sırasıyla Elazığspor, Mardinspor, Kayseri Erciyesspor, Diyarbakırspor, Giresunspor, Altay ve Hatayspor takımlarının formalarını giydi. Oyuncu ligin ilk yarısında hiç maç oynamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri