Bünyamin Sarıtaş: Galibiyete inanıyoruz

Atiker Konyaspor As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, Sivasspor maçını kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.Sarıtaş: Bu hafta evimizde her zamanki gibi takım ve taraftar olarak bir bütün olacağız ve Sivasspor maçını kazanacağız” diye konuştu

Yarın Sivasspor ile zorlu bir 90’a çıkacak olan Atiker Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, bu maçı kazanmaktan başka birşey düşünmediklerini belirterek, “Sivasspor’u yenerek bize yakışanı yapacağız” dedi. İkinci yarıdaki Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarından sonra çok şanssız puanlar kayıpları yaşadıklarını ifade eden Sarıtaş, “İkinci yarıda kendi sahamızda gerçekten çok talihsiz puan kayıpları yaşadık. Bu kayıpları yaşamamış olsaydık bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık. Bu nedenle çok üzgünüz. İlk 5 iddiamızdan vazgeçmiş değiliz. Torbada 21 puan var ve biz bu 21 puanın hepsine talibiz. Zor, ama imkansız değil, bunu da herkesin bilmesini isterim. Aslında biz kötü bir takım değiliz, ama talihsizlikler bir türlü yakamızı bırakmadı. Sakatlıklar, cezalar, hakem hataları bizim puan kayıplarımızın başlıca nedenleri. Ancak, geriye bakmanın bir manası yok, önümüzdeki Sivasspor maçını kazanarak, hem şeytanın bacağını kırmak istiyoruz, hem de çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

TARAFTARIMIZA HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR

Bünyamin Sarıtaş kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmayan Atiker Konyaspor taraftarlarına çağrıda bulunarak bu maçta tribünlerin dolmasını istedi. Sarıtaş: “ Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Her an her platformda yanımızda oldular destek verdiler. 8 haftadır kazanamıyoruz taraftarımızın üzüntüsünün farkındayız. Bu hafta evimizde her zamanki gibi takım ve taraftar olarak bir bütün olacağız ve Sivasspor maçını kazanacağız. Taraftarımız eminim ki bu maçta takımına çok daha fazla destek vererek moral olacaktır” ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri