'Bunun anlamını iyi algılamalıyız'

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “ Artık Konyaspor ve Konya şehri Süper Lig'de. Bunun anlamını iyi algılamalıyız” dedi. Şan zorlu bir sürçten geçerek buralara geldiklerini ifade ederek şampiyonlukta katkısı olan herkese teşükker etti

Eskişehir'de oynanan PTT 1.Lig pkay-off final maçında Manisaspor'u 2-0 yenerek iki sezon aradan sonra yeniden Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Torku Konyaspor, elde edilen başarıyı atılan şehir turu ve düzenlenen törenle kutladı. Kültür Park'ta yapılan kutlamalara AK Parti Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Mustafa Akış, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fatih Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan yaptığı konuşmada 'Zorlu bir yoldan ve sıkıntılı bir süreçten geçmemize rağmen sportif anlamda başarı yakalayacağımız konusunda teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvendik ve onlarda bizim güvenimizi boşar çıkartmadılar' dedi. Şan, "Bu gerçekten önemli bir başarı. Göreve gelirken kendimize 3 yıllık bir plan belirlemiştik. Bu planın ikinci yılında Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşımanın mutluluğunu yaşıyor ve yaşattığımıza inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Artık Konyaspor ve Konya şehri Süper Lig'de. Bunun anlamını iyi algılamalıyız. İnşallah Konyaspor uzun yıllar Süper Lig'de mücadelesine devam edecek ve ilerleyen yıllarda önemli başarılarda elde edecektir" derken, kulübümüze maddi manevi anlamda destek veren başta Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ana sponsorumuz Torku ve Konya Şeker A.Ş. Başkanı Recep Konuk, Medicana olmak üzere herkese teşekkür etti.

ÜZÜLMEZ VE KALAYCI: BU BAŞARI KONYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ahmet Şan'ın ardından kürsüye gelen AK Parti Konya milletvekili Hüseyin Üzülmez ve Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da elde edilen başarının Konya şehri adına oldukça önemli olduğunu belirtirken, katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri