Bulgan: Sahada olacağız

Zafer Partisi Konya 2. Olağan İl Kongresi’nde Zafer Partisi Konya İl Başkanlığına seçilen Binnur Bulgan mazbatasını aldı.

Bulgan mazbata töreninden sonra yaptığı açıklamada, “Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı olarak mazbatamızı aldık. Bundan sonraki çalışmalarımızı eksik olan ilçe teşkilatlarını kurmak ile başlayacak, gençlik kollarımızı kuvvetlendireceğiz, resmî kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımıza ziyaretlerde bulunacağız. Bizi sahalarda daha fazla göreceksiniz çünkü sığınmacıların dışında diğer politikalarımızı Konyalı hemşehrilerimizin büyük çoğunluğu bilmiyor, onları anlatacağız. Bilim, birlik, barış sloganımızın içeriğini uygulayacak çalışmalar hazırlığı içindeyiz ve hayata geçireceğiz” dedi.

Konyalıların dertlerine derman olacaklarını dile getiren Bulgan, “Yapılacak ilk genel seçimler de Konya’daki oy oranımızı asgaride 3 e katlamak üzere tüm ilçelerde çalışma programlarımızı hazırladık. Özetlersek Zafer Partisi’nin meşalesini daha fazla ateşleyip ışık ve güven saçmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri