Bülent Arınç Park Açtı: 41 Kere Maşallah

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde yaptırılan Beşevler Bölge Parkı ve Spor Tesisleri'nin açılışını yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde yaptırılan Beşevler Bölge Parkı ve Spor Tesisleri'nin açılışını yaptı.

Burada vatandaşlara hitap eden Arınç, 41 dönüm üzerinde yapılan park için ‘41 kere maşallah’ dedi. Belediyelerin vazifesinin günlük hayatı yaşanabilir hale getirmek olduğunu ifade eden Arınç, Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür hizmetlere önem verdiğini kaydetti. Nilüfer ilçesinde böyle bir alanın değerlendirilmesinden mutlu olduklarını söyleyen Arınç, sözlerine şöyle devam etti: "Eser ortada, eserin kendisi konuşuyor. Beni güzel yaptılar, iyi ki yaptılar, ben Nilüfer'e yakıştım diyor. İnsanlar belki burayı görmek için bile gelecekler, eşleri torunları ile birlikte olacaklar. Böyle bir açılışta Kosova'dan Sayın Bakan Mahir Yağcılar da aramızda bulunuyor. Kendisine selamlarımızı iletiyorum. Büyükşehir Belediyemizin ulaşımdan yeşil alanlara, sağlıktan eğitime, spora kadar her türlü alanda katkısı var. Yapılan yüzlerce esere, böyle büyük kaliteli, niteliklilerini de ekliyoruz. Nilüfer'de böyle bir güzellik görünce umarım bu güzelliği 6 ayda unutmazsınız. 6 ay sonra büyük bir sınav var. Sizlerin karşısında olacağız. Sizlerin takdiri olursa hizmet etmek istiyoruz. Yapılamayan, göz ardı edilen ne varsa 6 ay sonra bunları gerçekleştirecek insanları bulalım. Biz Bursa halkının tercihlerine her zaman saygılıyız. Yeter ki Bursa'nın menfaatlerini düşünerek tercih yapalım."

Bursa'ya bir taraftan kamu yatırımı bir taraftan da belediye hizmetlerinin yağdığını belirten Arınç, kentin Türkiye'nin her yerine rahat ve kolay ulaşıma kavuşacağını vurguladı. 800 milyon liraya mal olacak şehir hastanesinin de protokolünü imzaladıklarını hatırlatan Arınç, belediyelerin de üzerlerine düşeni yaptığını vurguladı.

Vali Münir Karaloğlu ise Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden övgüyle söz ederek, şehrin yeşil özelliğinin korunması ve geliştirilmesi adına atılacak adımların önemine değindi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de parkın bölgeye hayat vereceğini söyledi. Ziyaretçilerin, gezi, dinlenme, piknik ve spor faaliyetlerini yerine getireceğini belirten Altepe, parkın özellikleri hakkında bilgi verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri