Bülent Albayrak: Kazanıp Lider Olduğumuz İçin Çok Mutluyuz

Mersin İdmanyurdu yardımcı antrenörü Bülent Albayrak, Balıkesirspor maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.    Kendi sahasında Balıkesirspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın...

Mersin İdmanyurdu yardımcı antrenörü Bülent Albayrak, Balıkesirspor maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

    Kendi sahasında Balıkesirspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Albayrak, "Bugün ligin en çok mücadele eden, en çok koşan takımına karşı oynadık. Özellikle iki ilk yarı ilk 40 dakikadan önce güzel tempolu oyun ortaya koyduk, golü bulduk kaçırdığımız çok net pozisyonlar var. 2-0 öne geçinceye kadar çok iyi oynadık. Onun hemen arkasından yediğimiz gol sonra stres yaptık. Bu galibiyeti koruma arzusu strese soktu. Rakibimiz kontrataklarla üzerimize gelmeye başladı. Burada önemli olan skoru koruyabilmekti. Bunu başardığımız için çok mutluyuz." diye konuştu.

    9 haftanın sonunda maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduklarını ifade eden Bülent Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Bu çok sevindirici bir olay. Yeni kurulmuş bir takımız. Oyuncularımız özveriyle çalışıyorlar verilen görevleri yerine getiriyorlar. Bu galibiyet nedeniyle oyuncularımızı tebrik ediyorum. Balıkesir'i de tebrik ediyorum. Onlarda çok iyi mücadele ettiler. Galibiyetin Mersin halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah devamını getiririz."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri