Bulak: Kazanmaya çok şartlanmıştık

Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak, çok üzgün olduklarını belirterek,Kazanmayı biz daha çok istedik ama kaybeden taraf olduk.

Mücadelemiz iyiydi ama aldığımız mağlubiyet bizi çok üzdü. Takım olarak galibiyete şartlanmıştık, yediğimiz gole baktığımızda, ligde böyle gol yenmez. Aynı golü Denizli karşısında da yemiştik. Geriye düştüğümüz karşılaşmaları kazanmakta zorlanıyor, birde rakip savunmaya kapandığında bu iş daha da zorlaşıyor. Oyuncularımı bu saha şartlarında gösterdikleri performans nedeniyle kutluyorum. Galatasaray ise oynamak yerine zaman geçirmeye çalışan bir takım izlenimi verdi. Özellikle De Sanctis oyunu geciktirdi, hakemde buna göz yumdu. Oynamaya çalışan taraf bizdik, ama mağlup olan taraf biz olduk. Saha çok kötüydü. Maç öncesi sahanın düzelmesi için kumlandı ama sahanın altı çamur olduğundan pek bir faydasını göremedik.” diye konuştu.

Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz ise, “Öncelikle bu maçtan iyi bir oyun değil sadece galibiyet bekliyorduk. Hafta arası takımımız çok yıprandı. Bir gün daha dinlenme şansımız olsaydı bu maç daha farklı sonuçlanırdı, yinede iyi bir futbol sergiledik ve 3 puanı kaptık” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri