Bulak: Kazanmak için oynayacağız

Teknik Direktör Giray Bulak, "Bizim için de onlar için de zor bir maç olacak. Beşiktaş maçı hiç çekinmediğimiz ve kazanmak için oynayacağımız bir maç olacak." dedi.
Beşiktaş maçına Ankaragücü'nden alınan galibiyetin verdiği moralle çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Giray Bulak, "Bizim için de onlar için de zor bir maç olacak. Beşiktaş maçı hiç çekinmediğimiz ve kazanmak için oynayacağımız bir maç olacak." dedi.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 19'uncu haftasında bugün 15.00'te Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Giray Bulak'ın taktik çalışmaları nedeniyle basına kapattığı antrenmanlarda, motivasyonun üst seviyede olduğu ve yeşil-beyazlı futbolcuların teknik patron Bulak'a galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.

Yeni alınan oyuncularla birlikte gücüne güç katan Konyaspor, Ankaragücü galibiyetinin ardından Beşiktaş'ı da kendi sahasında yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Her iki takım açısından da zor bir maç olacağına dikkat çeken Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yaptığı açıklamada kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Bulak, "Aslında biz zor olan haftayı geçtik. Çok fazla puanı olan bir maç oynadık. Onun için Beşiktaş maçına daha kontrollü ve daha moralli çıkacağız. Tabi ki ligin 4 büyüğünden bir tanesi. İyi oyunculardan kurulu bir takım ve takımın başında Türkiye liglerini iyi tanıyan bir hocamız var. O bakımdan bizim için de onlar için de zor bir maç olacak. Ama her geçen gün daha da güçleniyoruz. Her geçen gün oyun formumuz daha da farklılaşıyor. O bakımdan Beşiktaş maçı hiç çekinmediğimiz ve kazanmak için oynayacağımız bir maç olacak. Bu maçlar motivasyon maçı. Onun için taraftarın da motive olması gereken bir maç. Yani Beşiktaş maçında taraftara buyrun gelin bizi izleyin denmez. Dört büyüğe karşı taraftarımız mutlaka stadı dolduracaktır ve kendine yakışan bir gösteri sergileyecektir." diye konuştu.
YENİ TRANSFERLER HAZIR

Beşiktaş karşılaşmasında forvet mevkisinin arkasında Serhat Akın'ı ve orta sahaya da Ayman, Bülent ve Poljac üçlüsünü koymayı planladığı öğrenilen Teknik Direktör Giray Bulak, ara transfer döneminde alınan 7 futbolcunun büyük bir bölümünün hazır olduğunu söyledi. Bulak, "Yeni transferlerden aşağı yukarı hepsi hazır. Ama oynayıp oynamayacakları bilinmez. Biz herkes hazır gibi kendimizi şartlandırıyoruz. Kimin oynayıp kimin oynamayacağı önemli değil. Bu maçlar yürek işidir. Bu maçlarda konsantrasyon mutlaka en üst seviyede olmalıdır. Bu olduğu taktirde de maç mutlaka kazanılır. Kazanmak, kaybetmek veya berabere kalmak ta var. Ama önemli olan centilmence fair play duyguları içerisinde mücadele etmek. Son zamanlarda buna da ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

Taraftarlara da seslenen Teknik Direktör Giray Bulak, “Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Kendilerine Beşiktaş maçında bizi yalnız bırakmayın diyemeyiz. Zaten bu maçta takımlarını destekleyeceklerdir. Bu konuda bir çağrı yapmamıza gerek yok. Önemli olan tüm Türkiye’nin izleyeceği bir maçta fair-play ruhu ile ve centilmence takımlarını desteklemeleri. Son zamanlarda buna fazlasıyla ihtiyaç duyulduğunu biliyoruz. Konyaspor taraftarı Beşiktaş maçında kendisine yakışır bir şekilde takımına tribün katkısı sağlayacaktır ve alınacak galibiyette pay sahibi olacaktır” dedi.

Öte yandan Konyaspor Yönetimi tarafından yeşil-beyazlı futbolculara Beşiktaş'ı yenmeleri durumunda farklı bir galibiyet primi ödeneceği sözü verildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri