Bulak: Bu taraftar bizi yalnız bırakmaz

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Antalyaspor ile oynanacak maçta galibiyetten başka bir sonucu düşünmediklerini belirterek, Kendi sahamızda oynayacağımız bu çok önemli maçı kazanma konusunda son derece iddialıyız.
Taraftarımızın desteğiyle bu amacımıza ulaşacağız” dedi.
Bulak, “Bir hafta önce Antalyaspor kendisi için 6 puan değerindeki Denizlispor maçını kazandı. Geçen hafta Denizlispor bizimle oynadığı aynı değerdeki maçı galip tamamladı. Bu haftada biz Antalyaspor ile oynuyoruz ve 6 puan değerindeki bu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı çok istiyoruz. Antalyaspor özellikle Mehmet Hoca’nın göreve gelmesinin ardından mükemmel bir çıkış yakaladı. Kendilerini öncelikle bundan dolayı tebrik ediyorum. Rakibimiz deplasmanda oynadığı maçlarda sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş’a kaybetti. Deplasmanda başarılı görünen bir rakibi yenmenin zevkini ve mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Öncelikle bu maçta bizim neler yapabileceğimiz önemli. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız zaman istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz. Sahamızda haftalardır süregelen kazanamama sıkıntımızı, deplasmanda sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş’a kaybeden bir rakibi yenerek ortadan kaldırmanın verdiği moralde bir başka olacaktır. O nedenle iddialıyız ve Antalyaspor maçını kazanacağımıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.
Mücadelenin bugün oynanacak olmasını da değerlendiren Giray Bulak, “Taraftar kesiminin büyük çoğunluğunun çalışan insanlardan oluştuğu ve futbola büyük önem verilen şehirlerin takımlarının, son yıllarda zaten azalma yönünde eğilim gösteren seyirci desteğinden mahrum bırakılmasını istemeyiz. Konyaspor seyirci desteği olan sayılı takımlardan. Ama yapılan programlamalarda böyle tablolar ortaya çıkabiliyor. Biz taraftarımızın diğer maçlarda olduğu gibi bizi yine yalnız bırakmayacağına ve desteğini esirgemeyeceğine inanıyoruz. Onların katkısıyla Antalyaspor engelini kayıpsız geçeceğiz.”
Yeni transferlerin takıma uyum sağladığını da sözlerine ekleyen Teknik Direktör Giray Bulak, “Zaten yıllardır liglerde aynı takımda veya rakip olarak oynamış birbirini yakından tanıyan oyuncuları kadromuza dahil ettik. Haftalar ilerledikçe uyum sorunu diye birşeyin kalmayacağına inanıyorum. Mevcut durumumuzda bunun bir göstergesi. Bazı eksiği olan oyuncularımızın da birkaç hafta içerisinde gerçek performanslarını yakalayacaklarına inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
Bir basın mensubunun ‘Denizlispor maçında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Serhat Akın’a ceza vermeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna, Bulak, “Serhat Akın gerçekten bu takıma çok faydalı olacak bir oyuncu. Bu konuda inancım tam. Ama bir anlık hatasının cezasını kırmızı kart görerek ödedi. Ben Serhat’a ‘Kendi cezanı kendin ver’ dedim. O da ‘Hocam ne ceza verirseniz razıyım’ dedi. Böyle oyuncuları kaybetmek çok kolay ama önemli olan kazanmak ve takım performansına olan katkısını arttırmak. Serhat Akın’ın da yer aldığı Konyaspor ilerleyen haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettirecek. Bu konuyu biz aile olarak kendi içimizde çözeceğiz” cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri