Bugün hareketli geçti

Konyasporda iki günlük izin bitti ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile iç sahada oynanacak maçın hazırlıkları bugün başladı.

Konyaspor’da iki günlük izin bitti ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile iç sahada oynanacak maçın hazırlıkları bugün başladı. Transferde ise bugün oldukça hareketli geçti. Ali Turan Ankara'da, Sinan Özkan Konya'da imza attı.

Ligin ilk iki haftasını puansız kapatan yeşil-beyazlı takımda, futbolcular bugün öğleden sonra Tatlıcak tesislerinde toplanmaya başladı. Çalışma öncesi teknik adamların futbolcularla kısa bir toplantı yaptığı ileri sürüldü. Torku Konyaspor’da, 15-16 Eylül tarihlerinde oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları aralıksız devam edecek. Hafta sonunda Anadolu Selçukluspor veya 1. ligden biri takımla hazırlık maçının oynanması planlanmakta.. Böylece, teknik adamların yeni transferleri görme olanağı bulacakları bildirildi.

Torku Konyaspor, bugün transferde hareketli bir gün geçirdi. İlk iki maçta görülen eksiklikler ve yanlıştan dönülerek başta Angelov olmak üzere Kartalspor’dan gelen Gökhan Güney’ini de sözleşmesi feshedildi. Gökhan’ın Kartalspor’a geri döndüğü bildirildi. Sinan'ın yanında İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Eren Aydın'la da görüşen Konyaspor yönetimi, bu oyuncunun yüksek bir rakam istemesinden sonra bu transferden vazgeçti. Neca ve Ali Zeutini ile yoluna devam edecek olan temsilcimiz, eski Antalyasporlu Ali Turan ile dün el sıkıştı. Bu oyuncu ile de Ankara'da sözleşme imzalandı.

SİNAN SÖZLEŞME İMZALADI

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Elazığspor’un forvet oyuncusu Sinan Özkan’ı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Sinan Özkan, Zafer’de bulunan kulüp binasında Basın Sözcüsü İbrahim Çınar’ın hazır bulunduğu törende kendisini 1 yıllığına Torku Konyaspor’lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde hazır bulunan Basın Sözcümüz İbrahim Çınar, takımda görülen eksiklerin giderilmesi adına transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve bu doğrultuda Sinan Özkan gibi kaliteli bir forvet oyuncusunu kadroya dahil ettiklerini belirtti ve sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu.

SİNAN ÖZKAN KİMDİR ?

22 Mart 1986 tarihinde Fransa’da doğan yeni transferimiz Sinan Özkan, futbola 2000 yılında Saint Etienne takımında başladı ve 5 sezon burada forma giydi. 2005 yılında Türk Telekomspor’a transfer olarak profesyonel futbol yaşantısına başlayan Sinan Özkan, daha sonra Manisaspor, kiralık olarak Samsunspor ve Giresunspor’da futbol oynadı. 2009-2010 sezonunda Fethiyespor, 2010-2011 sezonunda ise Toktaspor formasını giyen Sinan Özkan, 2011-2012 sezonunda transfer olduğu Sanica Bor Elazığspor'da 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 26 maçta toplam 1571 dakika sahada kalırken, tamamı ligde olmak üzere attığı 12 golle takımının Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

KONYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI

Konyaspor yönetimi, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Eskişehirspor futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Konyaspor'un mesajı şöyle: “Eskişehirspor Kulübü oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini üzünti ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta ailesi, Türk sporu ile futbol camiası ve Eskişehirspor Kulübü olmak üzere sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri