Bugün belli olacak

Konyaspor'da transfer Meha'ya göre şekillenecek. Al Nassr'a transfer olan Meha'nın bugün parası yatırıldığı takdirde Al Nassr'a transfer olacak. Konyaspor'da transfer bugün netlik kazanacak.

Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga 1.Lig takımlarından Padeborn'dan transfer edilen Alban Meha'nın durumu bugün netlik kazanacak. Sezon bitmeden Suudi Arabistan takımlarından olan Al Nassr'a transfer olan Alban Meha'nın bugün parasının yatırıldığı takdirde resmi olarak Atiker Konyaspor'dan ayrılmış olacak.  Atiker Konyaspor'da transfer Meha'ya göre şekillenecek.

5 GOL 5 ASİST YAPTI

2014-2015 sezonunun başında Almanya Bundesliga 1.Lig takımlarından Padeborn'dan transfer edilen Arnavut oyuncu Alban Meha'nın transfer durumu bugün netlik kazanacak. Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'a transfer olan Alban Meha'nın bugün bonservis ücreti yatmadığı takdirde Atiker Konyaspor'a yeniden dönüş yapacak. Bugün Alban Meha'nın bonservis ücreti yatırıldığı takdirde Atiker Konyaspor bu oyuncudan 500 bin avro kazanacak. Bu sezon 30 maça çıkan 30 yaşında ki Arnavut futbolcu yaptığı 5 gol 5 asistle takıma katkı sağladı.

TRANSFER SAYISI ARTABİLİR

Atiker Konyaspor'da transfer bugün Meha'nın transferine göre şekillenecek. Atiker Konyaspor, Alban Meha'nın gitmesi halinde transfer yapacağı mevkii sayısında artış olacak.  Daha önce sağ kanat, sol kanat, ofansif ortasaha, forvet ve kale mevkiilerinde eksiklikleri gören Atiker Konyaspor, bu mevkiilerden yalnızca ikisine transfer sezonunun açıldığı ilk gün takviyede bulundu. Kayserispor ile sözleşmesini fesh eden kaleci Abdülaziz Demircan ile Belçika Ligi takımlarından Standard Liege'den sağ kanat futbolcusu olan Deni Milosevic'i kadrosuna katan Atiker Konyaspor, 3 mevkiiye daha transfer yapması bekleniyor.

TRANSFERDE BEKLEMEDE

Transfer dönemine hızlı giren temsilcimiz Atiker Konyaspor, transfer konusunda beklemede. Geçtiğimiz gün Samuel Holmen'i Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir'e kaptıran Atiker Konyaspor, Holmen'in gitmesi nedeniyle oluşan boşluğu, yakın zamanda doldurmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'den küme düşen 3 takımdan biri olan Kardemir Karabükspor'dan kiralanan Abdou Razack Traore'nin transferinde, Atiker Konyaspor henüz somut adım atamadı. Atiker Konyaspor, Traore'nin bonservisi alamazsa yeniden kiralama yoluna gidecek. Sezon öncesi 5 mevkiiye transfer yapmayı hedefleyen Atiker Konyaspor'da bu sayı ilerleyen günlerde artabilir.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri