Bugsaş taktiği hazır

Ligin 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşsporu konuk edecek olan Konya Şekerspor, zorlu açın teknik ve taktik çalışmasını dün yaptı.

Lig’in 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor’u konuk edecek olan Konya Şekerspor, zorlu açın teknik ve taktik çalışmasını dün yaptı. Yeşil-beyazlıların tek hedefi kazanmak

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdüren yeşil-beyazlılar, dün Recep Konuk Tesisleri’nde yaptığı antrenmanda teknik ve taktik çalıştı. Bugün teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yeniden bir araya gelecek olan Şekerspor Bugsaş maçının son çalışmasını yapacak. Yeşil-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek Bugsaş maçını beklemeye başlayacak.

İkinci yarının ilk haftasında Ofspor’a mağlup olan ardından İstanbul’da Pendik ile berabere kalan yeşil-beyazlılar, sadece bir puanı hanesine yazdırabildi. İstanbul’da kaçırdığı iki puana üzülen ve bunun telafisini bu hafta sonu evinde yapmak isteyen temsilcimizin tek hedefi kazanarak iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Pendik maçında kart cezalısı durumunda bulunan Murat Dilek ise Bugsaş maçı kadrosunda yer alabilecek. Lig’de tırmanışa geçmek için önemli bir rakibi karşısında alacağı 3 puanla puan cetvelinde yükselmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar aldığı Pendik beraberliği ile puanını 22’ye çıkardı. Puan cetvelinde bir sıra yükselen yeşil-beyazlılar, 11. basamağa çıktı.

Konya Şekerspor’un, bu hafta sonu karşılaşacağı Bugsaş, 34 puanla ligin 6. sırasında bulunuyor. Ligin zirvesini hedefleyen Bugsaş, oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Rakip ağlara 28 gol atan Bugsaş, kalesinde 12 gol gördü. Şekerspor ise geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Temsilcimiz 23 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü. İki ekip yeni sezonda ligin 3. haftasında karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmada Bugsaş’a 1-0 mağlup oldu. Ligin 20. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Ofspor-Pendikspor, Konya Şekerspor-Bugsaş, Tokatspor-Bozüyükspor, Gaziosmanpaşa-Turgutluspor, Diyarbakırspor-Tepecikspor, Balıkesirspor-Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor-Çorumspor, Altay-İskenderun Demir Çelikspor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, taraftarlarının önünde Bugsaş’ı mağlup etmek istediklerini söyledi. Ligin ikinci yarısında yaptıkları takviyelerle daha kaliteli bir ekip olduklarının altını çizen Çapanoğlu; “İkinci yarının ilk iki maçında kötü sonuçlar aldık ve kalitemizi ortaya koyamadık. Ofspor maçında zorlu hava şartlarına takıldık. Pendik maçında ise iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen şanssızdık. Bugsaş önünde iyi futbolumuzu sonuca götürmek ve evimizde kazanmak istiyoruz. Ligin kaliteli ekiplerinden biri ile oynayacağız. Zirve hesapları ile Konya’ya gelecekler. Bizde ikinci yarıda Play-Offlar’ı hedefleyen bir takımız. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zor bir maç olacak. Ancak biz evimizde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile başarılı olacağımıza inancımız sonsuz. Bu maçı kazanmak istiyoruz ve bunun için sahadaki tüm oyuncularım ellerinden geleni yapacaktır” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri