Buca’da dev maç

Bank Asya’da haftanın en zorlu karşılaşmasında Bucasporla karşılaşacak olan konyaspor’da hedef puan almak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve bu mücadele D-Smart’tan naklen yayınlanacak

Bank Asya 1. ligde şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor, bugün zirvenin biri diğer iddialı takımı Bucaspor ile önemli bir maça çıkacak. Buca Arena Stadyumunda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak.  Bucaspor-Konyaspor maçında Çankırı bölgesi hakemi Fethi Serkan Koçak düdük çalacak. Koçak'ın yardımcılıklarını Ejder Yapıcı ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Bahadır Kayışoğlu.

SON ÇALIŞMA YAPILDI
İzmir’e Perşembe günü giden ve Hilton otelde kampa giren Konyaspor’da Bucaspor maçınına son çalışması dün öğleyin Altay Spor Kulübü Gaziemir Vali Kutlu Aktaş tesislerinde yapıldı ve futbolcular maç saatini beklemeye çekildi. Konyaspor'un İzmir kafilesinde şu futbolcular yer aldı. Ömer Hacısalihoğlu, Tayfun Türkmen, Dursun Karatay, Eser Yağmur, Erdal Kılıçaslan, Ferdi Başoda, Görkem Görk, Eray Birniçan, Kaue Da Silva, Yusuf Kurtuluş, Volkan Koçaloğlu, Abdulvahit Karacabey, Mehmet Şen, Recep Öztürk, Branimir Poljac, Uğur Yanıkdemir, Ramazan Kahya, Zafer Demir, Mehmet Ayaz, Serhat Akyüz .
UĞUR VE UFUKHAN İLK 11’DE
Konyaspor’da parola: galibiyet. Yönetici, teknik adam ve futbolcular kazanmamaları için biri neden olmadığını dile getirirken, alınacak 1 puanında çok önemli olduğunu vurguladılar. Ödemeleri yapılan futbolcuların morali süper.  Kartallar bugün maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecekler.  Recep- Ömer, Ufukhan, Görkem, Da Silva- Uğur, Zafer Demir, Yusuf, Poljak- Eser, Ferdi.
KOÇAK İLE İKİNCİ KEZ
Hakem Fethi Serkan Koçak, Konyaspor’un bu sezon ikinci maçını yönetecek.  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca derbi maçta görevlendirilen Koçak, bu sezon Kartal’ın 12. haftada deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı Hacettepe Spor karşılaşmasında düdük çaldı. Çankırı Bölgesi üst klasman hakemi Fethi Serkan Koçak, son olarak 31 Ocak Pazar günü oynanan ve 2-0 deplasman takımının üstünlüğüyle sona eren Kartalspor-Kayseri Erciyesspor maçını yönetmişti. Bugünkü karşılaşmada Fethi Serkan Koçak'ın yardımcılıklarını Ankara'dan Ejder Yapıcı ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Ankara'dan Bahadır Kayışoğlu.
BUCA İLE İKİNCİ MAÇ
Bank Asya 1. Lig'in 21. hafta açılış maçında Bucaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor, bugün rakibiyle ikinci kez mücadele edecek. Bucaspor ile ilk kez 2009-2010 sezonun birinci devresinde Konya'da oynanan maçta karşılaşan Kartallar, rakibini Poljac, Eser ve Erdal Kılıçaslan'ın golleriyle 3-2 mağlup etmişti.
ÖZKARA:KOLAY MAÇ DEĞİL
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Bucaspor ile sezonun en zorlu karşılaşmalarından birisini oynayacaklarını, sahaya puan almak için çıkacaklarını söyledi. Buca takımının da şampiyonluk mücadelesi verdiğini, özellikle iç sahada kaybetmemek için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyleyen Özkara, “İki takım için de kolay maç olmayacak. Belki de sezonun en zor maçlarından birisini oynayacak iki takım. Evsahibi takımın daha stresli olacağını düşünüyorum. Biz Bucaspor’a oranla daha rahat olacağız. Bu da bizim için avantaj olacak. Umarım iyi mücadele eder ve hata yapmazsak Buca’dan 1 değil 3 puanla bile döneriz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri