Buca mesaisi başladı

Çanakkale Dardanelsporu deplasmanda 2-1 yenerek taraftarlarını sevindiren Konyasporda gözler hafta sonunda oynanacak Bucaspor maçına çevrildi. Hüsnü Özkara: Tek düşüncemiz 3 puan
Gaziantep deplasmanından sonra bu hafta da Çanakkale Dardanelspor’u sahasında yenerek, ilk üç hafta 2. deplasman galibiyetini alan Konyaspor’da gözler, Pazar günü iç sahada lider Bucaspor ile oynanacak maça çevrildi. Pazartesi günü dinlenen yeşil-beyazlılar, bu maçına hazırlıklarına dün akşam saat 21.00’de Tatlıcak tesislerinde yaptıkları yenileme antrenmanıyla başladılar. Bugün kondisyon ve teknik-taktik, yarın ve Perşembe günü taktik çalışması yapacak olan Kartallar, hazırlıkları Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayacaklar.
Çanakkale deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek moral tazeleyen ve güven kazanan Konyaspor’da, genç rakibi karşısında ilk yarıda sergilenen futbol beğenildi. Pazar günü de taraftarlarının vereceği destekle lider Bucaspor’u yenerek yoluna devam etmek isteyen Kartal’da, 3 maçlık cezasını tamamlayan teknik direktör Hüsnü Özkara ilk kez takımın başında sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlı ekipte, Çanakkale maçında kırmızı kart gören defans oyuncusu Ahmet Görkem Görk ile birlikte sakatlıkları süren Koray, Uğur Akdemir ve menisküs ameliyatı olan Ramazan Buca maçının kadrosunda yer alamayacak. Konyaspor teknik adamlarının Buca karşısında Çanakkale maçı kadrosunu bozmak istemedikleri öğrenildi. Antrenman eksiği bulunmasına karşın Çanakkale maçı kafilesine alınan yeni transfer Mehmet Şen’in oynamasının zor olduğu ileri sürüldü. Avusturya’dan transfer olan ve maç kadrosuna alınacak olan Dursun’un büyük bir olasılıkla maçın ilerleyen dakikalarda oyuna alınabileceği öğrenildi.
ÖZKARA: DARDANEL MAÇI GERİDE KALDI
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Dardanelspor maçının geride kaldığını, tek düşüncelerinin Bucaspor karşılaşması olduğunu söyledi. Özkara, yaptığı açıklamada, ligin ilk 3 haftasında 2 deplasmandan 6 puan çıkardıklarını, bu hafta sahalarında da 3 puan almak istediklerini belirtti. Lige iyi başlangıç yapan Dardanelspor’u üst düzey bir mücadelenin ardından yenerek 2. deplasmandan da galibiyetle ayrıldıklarını anlatan Özkara, “Dardanel maçı geride kaldı. Şimdi sadece Bucaspor’u düşünüyoruz. Sahamızda ilk 3 puanı almak istiyoruz” dedi.
Özkara, sahalarında yapacakları Bucaspor ve Kartalspor maçlarından galibiyetle ayrılarak bir seri yakalamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti: “Bucaspor çok iyi bir kadro oluşturdu. Çok iyi mücadele ediyorlar. İlk 3 haftada aldıkları sonuçlar da kalitelerini gösteriyor. Ancak biz de kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Kendi sahamızda galibiyetle tanışmak istiyoruz. Taraftarımızı da bu maça bekliyoruz.” Her geçen hafta takımın daha iyi duruma geldiğini ve uyum sorununun aşıldığını ifade eden Özkara, ilerleyen haftalarda daha iyi maçlar çıkaracaklarını ve Konyaspor’un gerçek kimliğini sahaya yansıtacaklarını ifade etti.
4. HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
Bank Asya 1. ligde 4. hafta programı belli oldu.. Buna göre perde 12 Eylül Cumartesi günü iki maçla açılacak ve 14 Eylül Pazartesi günü kapanacak. Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre, Cumartesi günü saat 16.00’da Orduspor-Kayseri Erciyesspor ve  20.30’da Hacettepe Spor-Boluspor maçları yapılacak. Ligde Pazar günü 6 karşılaşma var. Konyşaspor, 4. hafta lider Bucaspor’u konuk edecek. Maç saat 20.30’da başlayacak. Aynı saatte İzmir derbisin de Karşıyaka ile Altay mücadele edecek. Pazar günü saat 16.00’da üç maç yapılacak. Program şöyle. Mersin İdmanyurdu-Giresunspor. Kartalspor-Dardanelspor. Çaykur Rizespor-Samsunspor. Bank Asya 1. liginde 4. hafta perdesi Pazartesi günü saat 20.30’da oynanacak Kocaelispor-Adanaspor maçıyla kapanacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri