Buca Belediye Başkanı dostluk mesajları verdi

Konyaspor’un Bucaspor ile oynadığı karşılaşma öncesi Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ile Yöneticiler Hasan Kulaksız ve Yusuf Selek'i ağırlayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Konya'da gördükleri misafirperverlikleri hiç bir yerde görmedikler

Konya'da oynanan ve 3-2 kaybettikleri sezonun ilk maçında gördükleri misafirperverliği başka bir yerde görmediğini belirten Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, "Takımla birlikte birçok deplasmana gittim. Ama Konya'da ağırlanmamızı hiç bir yerde görmedim. İnanılmaz bir sıcaklık vardı. O maçta kaybetmemize üzülmemiştim. Çünkü sporda kazanmak kaybetmekten daha önemlisi iyi ve ilerisi için sağlam ilişkiler kurulmasıydı. Bizde Konya'da bunu başardık. Yaşanan sıkıntılara rağmen Konyaspor'u başarılı bir çıtaya taşıdınız. Konya gibi büyük bir şehrin takımının yeri Süper Lig olmalıdır. İnşallah sezon sonunda Konyaspor ile Bucaspor birlikte Süper Lig'e yükselir. Bunu canı gönülden istiyorum" şeklinde görüş belirtti.

KARAPINAR:MUTLULUK DUYDUK
Buca Belediyesi'nde ağırlanmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, "Biz Konya'daki maçta Bucaspor Yönetimini ve sizleri ağırlarken kesinlikle karşılık beklemedik. Ama sizin yaptığınız bu jest gösteriyor ki sportif anlamda başlayan ilişkiler daha da sağlam temellere oturuyor. Bir Belediye Başkanı olarak kendi ilçenizin takımını sonuna kadar sahiplenmeniz gerçekten alkışlanması gereken bir olgu. Yöneticiliğin ne denli zor ve meşakkatli bir iş olduğunu çok yakından biliyoruz. Zorluklar altında ve neredeyse tamamen yönetim kurulu arkadaşlarımızın desteğiyle yolumuza devam ediyoruz. Konyaspor'un geleceğini kurtarması adına Süper Lig'e yükselmesi gerekiyor. Bunun için çaba harcıyoruz. İnşallah sezon sonunda Süper Lig'e yükseleceğiz ve bir daha ki sefere Buca'ya Süper Lig maçı oynamaya geleceğiz. Bunu çok istiyorum" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri