Bu yolun dönüşü yok

Akhisar maçının hazırlıklarını sürdüren Konyasporda gözler galibiyetten başka bir şey görmezken, teknik direktör Ösman Özdemir, Akhisar maçını kazanarak şanssızlıkları da yeneceklerini söyledi

Konyaspor’da, Akhisar Gençlik maçının hazırlıkları sürüyor. Ligde haftanın derbi maçı, Pazar günü İstanbul’da Kasımpaşa ile Elazığspor arasında yapılacak. Bir günlük izinin ardından, Salı günü topbaşı yapan Kartallar’ın ilk çalışmasına tüm futbolculara katıldı. Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde tam kadro olarak yapılan antrenman neşe içerisinde geçti. Top tekniğine dayalı pas ve çift kale maç yapan yeşil-beyazlı’lar antrenmanı tempolu koşu ve açma-germe hareketleriyle tamamladı. Dün sabah, iki grup salonda salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan Kartallar, öğleden sonra da tesislerde teknik-taktik çalıştılar.. Bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma yapacak olan Konyaspor’da Akhisar maçının hazırlıkları Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak. Takımda sakat veya cezalı yok.

DERBİ MAÇ, İSTANBUL’DA

TFF 1. ligde haftanın en önemli maçı, Pazar günü İstanbul’da, zirvenin iki iddialı takımı Kasımpaşa ile Elazığspor arasında yapılacak. Bu maçın sonucu ilk iki mücadelesi veren diğer takımları da yakından ilgilendirmekte. Karşılaşma berabere bitmesi, Konyaspor’un da Akhisar’ı yenmesi halinde zirvede puanlar eşitlenecek. Elazığspor’un yenilmesi halinde Konyaspor ve Kasımpaşa 1 puan öne geçecek.

Ligde zirvenin diğer iddialı takımlarından Rizespor evinde Sakaryaspor’u konuk ederken, Adanaspor ise Linyit deplasmanına çıkacak. Dipte ise yangın sürüyor.. Güngören’ini küme düşmesinden sonra en yakın ikinci takım ise Sakaryaspor. Giresunspor, Linyitspor ve Göztepe ise üçüncü takım olmamak için umutlarını son 5 haftaya taşıdı.  Bu takımlardan Giresunuspor bu hafta Denizli, Göztepe-Erciyes deplasmanına çıkarken, Linyitspor-Adanaspor’u konuk edecek. Haftanın diğere maçlarında; Bucaspor -  Gaziantep B.Ş,  Karşıyaka - Güngörenspor ve  Kartalspor -  Boluspor karşı karşıya gelecek. 

ÖZDEMİR TEMKİNLİ KONUŞTU

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, alınan başarılı sonuçların ardından Konya'nın şehir olarak takıma inancının arttığını ve bunun da pozitif bir etki oluşturduğunu ifade etti.  Özdemir, Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçıyla başlayacak periyotta puan kaybı yaşamadan sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi. Geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerini belirten teknik direktör Osman Özdemir, kalan haftalar için şöyle konuştu.

"Tabiî ki, futbolda dün yok bugün ve bundan sonrası var. Şu güne kadar yapılan her şey çok güzel ve gayet iyi gidiyor. Ama bu kadar gelmişken kalan 5 haftayı da çok iyi değerlendirmek lazım. Çalışmalarımızdaki ciddiyet ve konsantrasyon aynı şekilde devam ederse zaten tüm şehirde bu işe inanmaya başladı, biz bu işin üstesinden gelmeye gayret edeceğiz. Şansımızı sonuna kadar kovalayacağız."

AKHİSAR MAÇINI KAZANACAĞIZ

Pazar günü Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile oynanacak maçla ilgili de görüşlerini açıklayan teknik direktörümüz Özdemir, bu konuda da şunları söyledi.

"Rakibimiz bu hafta kendi sahasında Bucaspor'a karşı kaybetti. Bu kendilerini pozitif anlamda etkileyebilir. Çünkü bu haftanın en önemli maçlarından birisini Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile oynayacağız. Hem sıralamadaki yeri hem de topladığı puanlarla zor ve iddialı bir takım olduğunu herkes biliyor. Rakibimizi kendi sahamızda yenmek için çaba göstereceğiz. İçeride oynadığımız son iki maçta galibiyet elde edemedik. Bu maçta o şanssızlığımızı kıracağız." SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri