Bü Tıp Fakültesi Hastanesi Dekanlığına Prof. Dr. Gürdal Atandı

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dekanlığı görevine vekaleten üniversite hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Gürdal atandı.Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atanan...

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dekanlığı görevine vekaleten üniversite hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Gürdal atandı.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atanan Prof. Dr. Mesut Gürdal’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Uçar, "2008 yılında kurulan Tıp Fakültemiz 2009 yılından itibaren aktif olarak hizmet vermeye başladı. Her geçen yılda hizmetlerine yenilerini ekleyerek gelişimini sürdürüyor. Devlet işlerinde süreklilik esastır. Bu esasa bağlı olarak da bundan sonra bayrağı değerli hocamız Prof. Dr. Mesut Gürdal devralarak fakültemizi bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşıyacağına inancımız tamdır. Kendisini tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Prof. Dr. Mesut Gürdal da ziyaretlerinden dolayı Rektör Uçar’a teşekkür etti. Gürdal, "Bu görevi şahsıma layık gören rektörümüze teşekkür ediyorum. Fakültemizi bulunduğu yerden daha iyi durumlara getirmek adına ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri