Bu tarihte vatandaş benzin ve motorin kuyruğuna girecek!

Akaryakıt ürün grubunda yer alan benzin ve motorine dev zam kesinleşti.

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını takip eden milyonlarca vatandaşa kötü haber geldi. Benzin ve motorin fiyatlarındaki değişimleri takip edenler haberi duyunca üzülecek. Edinilen bilgiye göre motorine beklenen dev zam bu tarihte pompaya yansıyacak.

İnsanlar akaryakıt fiyatlarını çok takip ediyor çünkü her zam vatandaşın bütçesini olumsuz etkiliyor. Otomobili olmayanlara bile dolaylı yönden yansıyan zamlara herkes tepki gösteriyor.

Mustafa Çelik isimli bir vatandaş, "Bu ne ya her hafta zam zam zam. Yeter artık. Bu zamların sonu ne zaman gelecek diye sormaya korkuyorum. 2 ay önce 19 lira olan mazot ne oldu da 40 liraya dayandı. Bütçem otomobile binmeye yetmiyor artık. Zor durumdayım lütfen zamları durdurun" sözleriyle durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.

Aktarılan son bilgiye göre bugün gece saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 80 kuruş zam gelecek. Bu zamla birlikte motorinin litresi 40 liraya dayanacak. Zammın geleceğini öğrenen vatandaşlar ise akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri