Bu tarihte motorin fiyatlarında yeni gelişme yaşanacak! Vatandaş merakla bekliyor

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarını otomobil sahipleri yakinen takip ederken bu tarihte yaşanacak gelişmeye milyonlarca otomobil sahibi sevinecek.

Türkiye ekonomisi en çok akaryakıt fiyatlarına bağlı. Ülke genelinde benzin ve motorin fiyatlarının etkilemediği bir sektör yok. Marketler ise bu konuda başı çekiyor.

Özellikle gıda ürünlerinin nakliye masrafları doğrudan vatandaşa yansıtılıyor. 3 ay önce bir kamyonun yakıt deposu 16 bin liraya dolarken şuan aynı kamyonun deposu 32 bin liraya doluyor. Yani 16 bin liralık masraf artışı milyonlarca insana yansıtılıyor.

Durum böyle olunca insanlar en çok benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan güncel gelişmeleri takip ediyor. Şuan motorinin litre fiyatı 40 liraya dayanmış durumda.

Motorin fiyatlarında şaşırtan gelişme ise 6 Eylül Çarşamba günü yaşanacak. Edinilen bilgiye göre bu tarihte motorine indirim bekleniyor.

Söz konusu indirimin miktarı ise litre başına 1 lira 20 kuruş olarak belirlendi. İndirimle birlikte motorinin litre fiyatında önemli bir değişiklik yaşanacak. Vatandaş ise indirimin geleceğini duyunca çok sevindi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri