Bu takım ligde kalacak

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Radyospor’a telefonla bağlanarak önemli açıklamalar yaptı.

Baydar, ligin 25.haftasında deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı hakkında da konuşarak, “Sergen hoca geçen sezon Kayserispor'un başına geçtiği zamanda Galatasaray ile deplasmanda oynamış ve kazanmıştı. Umarım bizde de aynısı olur. Galatasaray maçında iyi mücadele edeceğiz. Korkmadan ve çekinmeden oynayacağız. Konyaspor taraftarı da rahat olsun, bu takım ligde kalacak buna herkesin inanmasını istiyorum” diye konuştu.

KALAN MAÇLARI EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRECEĞİZ

Yeni Malatyaspor maçında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirten Baydar, “İkinci yarıda birçok maçta üstün taraf olmamıza rağmen kazanamadık. Artık bir kan değişikliği ihtiyacı vardı. Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. İnşallah kalan maçları iyi bir biçimde bitireceğiz. Sergen hoca ile ilk konuşmamızda kalan 10 maçta takımımızın rahat ligde kalabileceğini aktardı” dedi.

KARAR DEĞİŞKİLİĞİ OLACAĞINI SANMIYORUM

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Ali Çamdalı konusu ile ilgili de konuştu. Baydar konuyla ilgili şunları söyledi: "Filipovic'in sakatlığı üzerine Ali Çamdalı konusu gündeme geldi. Fakat şunu söyleyeyim biz Ali Çamdalı ile yollarınızı ayırdık, bir karar değişikliği olacağını sanmıyorum"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri