Bu tablo yok oluştur!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “17 yıldır şehirlerimizi betonlaştırdınız. Şehirlerimizi mahvettiniz. Konya’ya millet bahçesi, millet kıraathanesi yapacağız diye müjde veriyorlar. Bu tablo bitiştir. Bu tablo yok oluştur” de

İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, merkez ilçe ve taşra ilçelerinin belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adayları Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Tanıtım toplantısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, İYİ Parti GİK üyesi Mesut Özarslan, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, merkez ve taşra ilçelerinin belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adaylar ve çok sayıda partili katıldı.

CUMHURBAŞKANI KUCAKLAYICI OLMALI

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş da konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Yokuş, “Millet İttifakı’na 18 milyon insana hakaret eden, ‘terörist’  diyen, benim genel başkanıma ‘o kadın’ diyen ‘terbiyesiz’ diyen birisini ben Cumhurbaşkanı olarak tanımıyorum. Benim Cumhurbaşkanım olamaz. Benim Cumhurbaşkanım 82 milyonu kardeş bilen, ayrım yapmayan, kucaklayan onları Allah’ın bir emaneti sayan kişiler olur. Ayrımcılık yapan, kendi vatandaşlarına terörist diyen benim cumhurbaşkanım olabilir mi? Olamaz. Buradan sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanım o ayrımcı dilini bırak. O hakaret dilini terk et. Aksi halde ‘bizim Cumhurbaşkanımız değil tanımıyoruz” diye kampanya başlatacağız. O zaman gör. El mi yaman bey mi? O zaman gör Türk milletini” dedi.

17 YILDIR ŞEHİRLERİ MAHVETTİNİZ

“Yerel seçimler geliyor. Şehirleri konuşmuyoruz. Vatandaşın sıkıntılarını konuşmuyoruz. Belediyeciliği konuşmuyoruz” diyen Yokuş, şunları söyledi: “Arkadaş tutmuş bir beka sorunu var diye. Beka sizsizin. Bu millet sizden kurtuldu mu beka sorunu filan kalmaz. Şimdi projeleri yok. 17 sene sonra AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; ‘Artık şehirlerde dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmaya gideceğiz’ diyor. 17 yıldır şehirlerimizi neden betonlaştırdınız? İstanbul’u mahvettiniz. Ankara’yı mahvettiniz. Her yeri mahvettiniz. Şimdi mi aklınıza geldi? Konya’ya millet bahçesi, millet kıraathanesi yapacağız diye müjde veriyorlar. Bu tablo bitiştir. Bu tablo yok oluştur. Ey Türk milleti size verebileceğimiz bir şey yok diyor.700 bin kıraathanenin sahipleri ne yapacak? Komedi gibi tiyatro gibi. Konyalı artık böyle bir lidere ne destek verir ne de omuz verir. Konyamız 31 Mart akşamı 1 Nisan sabahı bütün Türkiye’ye 1 Nisan şakası yapacağız. Türkiye 1 Nisan şakasına hazır. Konya’nın şakası bambaşka olur. Konya’nın kurtuluşu yakındır. Şafak 22. Konya’nın şafağına 22 gün kalmış. Hayırlı olsun.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri