Bu süreci destekle atlatacağız

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yeşil-beyazlı ekibin son iki haftada aldığı sonuçların herkes gibi kendilerini de üzdüğünü ifade etti

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yeşil-beyazlı ekibin son iki haftada aldığı sonuçların herkes gibi kendilerini de üzdüğünü ifade ederek, "Her takımın böyle dönemleri olabilir. Ama biz bu dönemi biraz sert yaşadık. Kötü gidişe dur deme konusunda teknik heyetimizin gerekeni yapacağını ve takımımızın Beşiktaş ile oynayacağı maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak üzerindeki kara bulutları dağıtacağına inanıyoruz ve bu konuda güvenimizde tam. Tek isteğimiz kamuoyunda ve taraftarlarımız arasında oluşturulan karamsar tablonun verilecek destekle bir an önce ortadan kalkması" diye konuştu.

GEÇMİŞİ VE BUGÜNÜ ÖRNEK VERDİ

İkinci Başkan Fatih Yılmaz ise göreve geldikleri günden bu yana 3 yılın geride kaldığını ve bu süre içerisinde Konyaspor'un başarılı olması adına geceli-gündüzlü çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, "Göreve geldiğimizde kulübün durumu ortadaydı. Gösterilen gayretler ve verilen desteklerle borcu çekip çevrilir bir hale getirdik ama borcumuz bitmedi. Böyle bir algı oluşmasın. 3 yıllık görev süremiz doldu. Bundan sonra nasıl bir yol haritası izleneceğini oturup konuşuyoruz. Önümüzdeki günlerde bunu gerektiği takdirde kamuoyu ile paylaşırız" dedi.

KARAMSARLIĞA GEREK YOK

Yılmaz, takımımızın son 2 haftada aldığı sonuçların herkesin üzerinde bir travmaya neden olduğunu belirterek, "Bu kadroyla ligde 16 puan topladık. Daha iyisini de yapabilirdik. Ama olmadı. İki maçlık kötü dönemi bir an önce unutmalıyız. Karamsarlığa gerek yok. Takımımızın yeniden toparlanacağına inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri