Bu sezon ilk 3'te 3'ü yaptık

Baysangur: Bu sezon ilk kez 3 maç üst üste galibiyet aldık, bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Başkan Önder Sami Güven ve yönetim bizlere gerektiğinden fazla destek veriyorlar, sağolsunlar

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, Kütahya Dumlupınar sahasında Tavşanlı Linyitspor'la oynanan ve 4-2 kazanılan maç sonrası özel açıklamalarda bulundu.

3'TE 3 YAPMANIN SEVİNCİ HAKİM

Başarılı teknik adam,  iki zor maçın ardından Tavşanlı Linyit deplasmanından da galibiyetle dönmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Baysangur konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İki  zor maç oynadık. Keçiörengücüdeplasmanı ve Ofspor maçları. Hem oyun olarak hem de skor olarak çok önemli maçlardı ve  bizler bu maçların zorluk derecesinin farkındaydık. Netice itibariyle iki maçtanda galip ayrıldık ve ardından da Tavşanlı Linyit deplasmanına çıktık. Bu maçın da zor olacağını biliyorduk. Karşınızda küme düşmüş ve rahat bir takım var. Rakibimizin kadrosunda genç futbolcuların çok olması, çok koşmaları kendilerini göstermek adına hırsları bizi zaman zaman zorladı. Bu tür maçlarda sporcuları motive etmek anlamında zorlandık. Netice itibariyle maçın hemen başında bir gol bulduk. Golden sonra ne yaptığımızı bilmeyen oyun mücadelesinden kopuk bir anlayış sergiledik. Nasıl olsa kazanırız havasına girdik. Bu bize neredeyse pahalıya maal oluyordu. Ancak kısa zamanda toparladık ve sonuca gittik” dedi.

PAZARTEYİ KADAR İZİN VERDİM

Tavşanlı Linyit takımının çok koştuğunu ve mücadele gücünün yüksek olduğunu söyleyen Baysangur, “Karşımızda daha önce dediğim gibi koşan mücadele eden hırsıyla bize oyun oynatmayan Tavşanlı Linyit  vardı. İlk yarı ve ikinci yarının belirli süresine kadar bu şekilde gitti. Yan toptan yediğimiz golle bir anda skora denge geldi. Bu gol bizi kendimize getirmiş olacak ki mücadelemizi arttırdık ve ikinci golü bulduk.  Daha sonra üçüncü ve dördüncü golleri bulduk. Deplasmandan 3 puanla ayrılmak bizi mutlu etti. Haftayı bay geçecek olmamız aldığımız 3 puanın önemini bir kat daha arttırdı diyebilirim. Bu sezon ilk kez  3 maç üst üste galibiyet aldık, bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Takıma Pazartesi gününe kadar izin verdik pazartesi itibariyle çalışmlarımıza yeniden başlayacağız.”

HALİL İBRAHİM GOL KRALI OLABİLİR

Halil İbrahin Sönmez’in performansınada değinen teknik direktör Abdurrahman Baysangur, “Halil İbrahim bu sezon bizim gol yükümüzü çekti. Şu anda 15 gole ulaştı. Gol pozisyonlarında da etkili ve düzgün vuruşlara sahip. Genç ve ilerisi içinde önemli futbolcu. Gol krallığı adına 3 gol daha bulması halinde rakibini geçeceğini umuyorum. Halil İbrahim'in gol atması takımın kazanmasıyla eş anlamlı. Sadece Halil İbrahim değil tüm oyuncularımız kazanma adına gol atma adına üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getiriyor” diye konuştu.

YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, yönetimin kendilerine olağanüstü bir ilgi duyduğunu, destek verdiğini belirterek, bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde açıkladı:

“Kulüp Başkanımız  Önder Sami Güven ve yönetim kurulu bizlere gerektiğinden fazla ilgi ve alakalarını gösteriyorlar,  bizler de onların yüzlerini kara çıkartmamaya başarılı sonuçlar almaya çalışıyoruz. Bizlere bu desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Transfer konusunda henüz bir çalışma içine girmediklerini bu konuda Kulüp yönetiminde Mesut Erçetin ve Halim Bey yakın zamanda girişimlerde olacağını biliyorum. Yönetim ve teknik ekip bir bütün halinde bu konuda çalışmalar yapacak” şeklinde konuştu.

merhabahaber.com SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri