Bu şansı iyi kullanın

Onur Air, Atlas Jet Şimdide, arkasında Sabancı gibi bir dev bulunan Pegasus Havayolları Konyada. Uygun fiyatlarıyla her kesime hitap eden firmaya Konyanın sahip çıkması gerekiyor. Aksi takdirde Türk Hava Yolları tekel olmaya devam edecek. Pegasus bayisi M
Konya ikinci hava yolu şirketine daha kavuşuyor. Pegasus Hava Yolu Şirketi 25 Ekim’den itibaren Konya-İstanbul seferlerine başlayacak.
Uluslararası Hava yolu şirketi Pegasus Konya - İstanbul uçak seferlerine başlama kararı aldı.
25 Ekim 2009 tarihinde Konya - İstanbul seferlerine başlayacak firma hafta sonları iki sefer ve hafta içi her gün tek sefer yapacak. Firma fiyatlarıyla da havadaki rekabeti, arttıracak.
Konya’da 11 yıldır yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri satışı hizmeti verdiklerini söyleyen Sehavet Turizm Acentesi Yöneticisi Mustafa Çakmakçı, “Pegasus Hava yolu şirketinin Konya uçuşlarıyla bizleri memnun etmiştir” dedi.
Çakmakçı, Pegasus Hava Yolu Şirketinin de daha önceki Konya uçuşları yapan şirketler gibi Konya’yı bırakmaması için Konyalının sahip çıkması gerektiğini belirterek şunları kaydetti.
”Daha önce Konya’ya gelen hava yolu şirketleri Konya’da aradıklarını bulamadılar, çok uygun fiyatlarla uçma imkânı sağladılar. Ücretsiz servis hizmeti sağladılar buna rağmen hava yolu şirketleri Konya’dan tatmin olmadılar. Konya olarak bizlere düşen görev 25 Ekim’den itibaren Konya’ya uçak seferleri koyacak olan Pegasus Hava yolu şirketini desteklemektir. Pegasus erken rezervasyonlarda Konya-İstanbul otobüs fiyatından daha ucuza yolcu taşımaktadır” dedi.
“Ulaşımı olmayan Şehirde hiç bir şey olmaz ve gelişemez” diyen Çakmakçı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tarihi değerlerimiz ile sanayimiz, iş potansiyelimiz ve coğrafi konumumuzla önemli bir şehir olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Bunun için ulaşım çok önemli. Konya neden bir Kayseri olmasın. Daha önce Konya’ya Atlasjet, Onurair, Sunexpress hava yolu şirketleri seferler düzenlemişti ve çok cazip fiyatlarla yolcu taşımacılığı yapmışlardı fakat umduğunu bulamayan bu şirketler daha sonra Konya’dan çekildiler.  Devletimizin bir kurumu olan Türk Hava Yolları Dünya’da ve Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da her gün yüksek hizmet kalitesi ile Konya-İstanbul seferleri düzenliyor. Fakat dönem dönem bazı şehirlerle kıyaslandığı zaman fiyatlar yüksek olabiliyor, bu da Konya’da Türk Hava Yolu Şirketinin alternatifinin olmaması rekabet ortamının oluşmadığından meydana geliyor. Konya da iki hava yolu şirketinin hizmet vermesinden dolayı rekabet ve kalite artacak, bu da fiyat ve hizmete yansıyacaktır. Bu sayede Konyalı sanayicimiz, tüccarımız ve esnafımız daha ucuza uçmuş olacak.” Çakmakçı, Konya’dan İstanbul bağlantılı Pegasus ile yurt dışı uçuşlarda çok cazip fiyatların yanı sıra, Frankfurt, Brüksel, Amsterdam, Kopenhag gibi birçok şehirde bağlantılı tek biletle eşya almadan seyahat etme imkânı sunduğunu söyleyerek, “Ayrıca Havaalanına ulaşım konusunda Türkiye genelinde olduğu gibi Havaş şirketi Konya’da da hava alanı servis hizmeti vermektedir” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Merhaba Şehir Haberleri