Bu olmadı Anadolu

Son iki haftada aldığı sonuçlarlar herkesi mutlu eden Konya Anadolu Selçuklusporç sahasında Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlıların rakiplerinin de yenilmesi nedeniyle sıralamada değişme olmadı.

Spor Toto 2. Lig’de bu hafta sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayan Konya Anadolu Selçukluspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar haftayı puansız kapatsa da rakiplerinin de puan kayıpları ile yenilmesine rağmen sıralamasında bir değişiklik olmadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeni Malatyaspor 12. dakikada Ramazan  Kahya’nın sağdan kullandığı kornerde, topa yükselen Deniz ilk hamlede başarılı olmasa da ikinci hamlede topun sahibi oldu.17. dakika da ise Anadolu Selçukluspor’un ilk tehlikeli atağı geldi. Emrah Çetin pasında sağda topla buluşan Fikret içeri orta açtı. Yaser’in vuramadığı topu, Yeni Malatyaspor takımı defansı uzaklaştırdı. 27 dakikada ise Yeni Mallatyaspor aradığı golü buldu. Eren görür çalımlarla içeri girerek top Hüseyin ile buluşturdu. Hüseyin’in topu ters tarafa göndermesi sonrası Coşkun güzel bir vuruş ile fileleri havalandırdı. Kalan sürede başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Yeni Malatyaspor lehine 1-0 sonuçlandı.

Anadolu Selçukluspor ikinci yarıda daha atak oynayarak başladı. 50. dakikada Emrah’ın pasında ceza sahasında kafa vuruşuna yükselen Yaser’in vuruşu yetersiz kaldı. 69. dakikada ise Gökay’ın pasında topla buluşan İbrahimm kaleci ile karşı karşıya kaldı. İlk vuruşu Kaleci Veddat’dan dönen İbrahim’in ikinci vuruşunu ise defans uzaklaştırdı. 89. dakikada Yeni Malatyaspor oyuncuları boş kaleyi değerlendiremezken, 90+2. dakikada ise Eren Görür maçın skorunu kaydeden isim oldu. Gol sonrası karşılaşma sona ererken, Yeni Malatyaspor sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonucun ardından Konya Anadolu Selçukluspor haftayı 30 puanla 13. Sırada tamamlamış oldu. Yeşil beyazlılar ligin kalan haftalarında Çankırıspor, Kartalspor, Giresunspor, Sarıyer ve Gümüşhane ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri