Bu motosiklete binenlerin canı tehlikede! Bayiler aracılığıyla toplatılacak

Türkiye'de binlerce vatandaşın ekonomik olduğu için tercih ettiği motor markasıyla ilgili dikkat çeken duyuru geldi. Bu motora binenlerin canı tehlikede olabilir. Bayiler aracılığıyla toplatılma kararı açıklandı.

Ekonomik koşullar nedeniyle son yıllarda motosiklet kullanımında önemli oranda artış yaşandı. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşı buna yöneltti. Öyle ki benzin ve motorinin litre fiyatı 40 liraya dayandı. Otomobil ile ulaşım ihtiyacını sağlayan vatandaşların masrafı da böylece artmış oldu.

BU MOTOSİKLETİ SATIN ALANLARA DUYURU YAPILDI

Vatandaş çareyi motosiklette buldu. Motosiklet satışlarında rekor üstüne rekor kırılıyor. Ekonomik olan motorları tercih eden vatandaş böylece tasarruf ediyor. Piyasada en çok satılan motosikletlerden birisinde ise ciddi bir sıkıntı tespit edildi. Söz konusu sıkıntıdan dolayı motoru satın alan kişilere duyuru yapıldı.

SİLİNDİR ÇAPINDA AĞIR KUSUR VAR

Buna göre bahsi geçen motorlar toplatılacak. Falcon markalı bir motosiklet modelinde ciddi bir sıkıntı olduğu ilan edildi. Bu yüzden ürün geri çağırma duyurusu yapıldı. Konya Falcon Bayisi Kolat Motor'un yaptığı duyuruda motosikletin model numarasına yer verildi. Falcon YB100T-4 tip, DOLPHIN100 modelinin silindir çapının uygunsuz olduğu tespit edildi.

FALCON'UN BU MODELİNİ BAYİLERE İADE EDİN

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafınca bahsi geçen bu motorların satışının durdurulmasına karar verildi. Ayrıca motoru satın alan kişilerin ise satın aldıkları bayiye motoru iade etmeleri gerektiği belirtildi. Karayolu trafik güvenliğini tehdit eden motorun toplatılmasının önemli olduğuna vurgu yapıldı. Bu motorun ise ilan sitelerinde satışına devam edilmesi dikkatlerden çıkmadı. Meşhur ilan sitesinde toplatılması gereken motosikletin satışına devam ediliyor.

Firmadan yapılan duyuru şu şekilde:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri