Bu millet terör belasının üstesinden gelecek

Halkın Sesi Partisi(HAS parti) Konya İl Başkanlığı Ekim ayı İl Divan Toplantısı, HAS Parti Genel Başkan yardımcısı Şeref Malkoçun katılımıyla Selçuk Otelde gerçekleşti
Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Basri Sayı, Konya İl Başkanı Veli Tolu, ilçe başkanları, kadın kolları teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili mensubu katıldı. Toplantının bu ay ki konusu son dönemde artan terör olayları ve yeni anayasa idi. İlk olarak kürsüye çıkan Has parti Konya İl Başkanı Veli Tolu, “Terör olayları son bulana kadar tepkimizi sürekli dile getireceğiz” dedi. Ülkenin topallayarak yürüdüğünü dile getiren HAS Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Basri Sayı, “Biz ülkenin geleceğini düşünmekteyiz. Her ne kadar bir yıllık bir geçmişimiz olsa da halkımızdan aldığımız destekle hızla büyümekteyiz” diye konuştu. Yeni anayasa çalışmaları ve terör olayları hakkında değerlendirmelerde bulunan HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, “9 yıllık AKP iktidarı döneminde teröre karşı hiçbir fiili müdahale yapılmamıştır. Yapılan saldırılara baktığımızda hepsi aynı bölgede hepsi bir birinin kopyası şeklindedir. Buna rağmen o bölgede en ufak bir istihbarat çalışması yapılmamaktadır. Ama biz inanıyoruz ki bu millet bu belanın da üstesinden gelecektir” ifadelerini kullandı.
RUH DEĞİŞMEDİKCE ESTETİK AMELİYATI BİR İŞE YARAMAZ
Son dönemde gündemi meşgul eden yeni anayasa çalışmalarına da sözlerine ekleyen Şeref Malkoç, “1982 anayasası iyi bir anayasa değildir. Ruhsuz bir anayasadır. Daha önce 1982 anayasası üzerinde bir takım değişiklikler yapıldı şu anki mevcut iktidar yakın dönemde birkaç madde üzerinde oynama yaptı. Fakat bu sadece görünümünü değiştirdi önemli olan anayasanın yapısının değişmesidir. Bu da ancak yeni bir anayasa yapılmasıyla olur eskiyi değiştirmekle değil. Ruh değişmedikçe estetik ameliyatı bir işe yaramaz. Anayasa çalışmaları kapsamında mevcut desteği vermeye hazırız” diye belirtti.
AKP MİADINI ARTIK DOLDURMUŞTUR
Ülke ekonomisi, eğitim sorunları ve aile yapısını eleştiren Malkoç, “Türkiye genelinde Küçük esnaflara baktığımız zaman siftah yapmadan dükkan kapatıyor büyük mağazalar halkı kendine çekmiş durumda. Halkın yüzde 10 u ekonomik açıdan iyi durumda geriye kalan yüzde doksanı kapsayan halkımız açlık sınırında geçinmekte. HAS Parti olarak bu kapitalist düzeni yıkacağız Allah’ın izniyle. Eğitim açısından çocuklarımıza dini, milli ve ahlaki değerler yeterince verilmemektedir bunun sonucuna baktığımız zaman gençlerimizin kendi yaşamlarını ahlak a aykırı yerlerde tükettiklerini görmekteyiz. Aile yapısı toplumuz için son derece önemlidir. Ama maalesef yakın çevremize baktığımız zaman boşanma oranlarındaki yükseklik içimizi acıtıyor. Bu durum karşınında Ak Parti miadını doldurmuştur” dedi.
 Divan toplantısında bir de görev teslim töreni yapıldı. HAS Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığından Genel Merkeze terfi eden Yasin Oruç, İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Zahid Erkam Uludağ’a devretti. Yasin Oruç’a teşkilata yaptığı hizmetlerden dolayı Şeref Malkoç tarafından Plaket verildi. Toplantı sonrası şehitler için dua yapıldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri