Bu maça yürek dayanamaz

Türkiye basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi sezonun 36. hafta maçında bugün deplasmanda Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek
Saat 16.00’da başlayacak mücadele TOBB Spor Salonu’nda oynanacak. Sezon başından beri liderlik için büyük yarış içinde olduğu Optimum TED Ankara Kolejliler karşısında kazanarak zirvedeki yerini pekiştirmek isteyen Selçuk Üniversitesi rakibi karşısına moralli çıkacak. Sarı-mavili ekibin bu zorlu maçı bir nevi Play-Off maçlarının provası olacak. Selçuk Üniversitesi, Maliye Milli Piyango karşısında aldığı galibiyete seviniyor. Aldığı 86-81’lik sonuçla ligin zirvesine sıkı sıkı tutunan ve liderliğini sürdüren sarı-mavililer, puanını 63’e çıkarttı. Lig’in 36. haftasında Ankara’da Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek sarı-mavili ekip deplasmanda kazanarak liderliğini pekiştirmek ve bir adım öne geçmek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.
Optimum TED Ankara Kolejliler de deplasmanda karşılaştığı Garanti Koza İstanbulspor’u 78-83 yenerek zirve takibine devam ediyor. Torku Selçuk Üniversitesi Ahmet Kandemir deplasmanda zor bir karşılaşma oynayacaklarını ancak bu maçı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Kandemir: “Play-Off maçları öncesinde en zor sınavımızı Optimum TED Ankara Kolejlilere karşı vereceğiz. Hedefimiz Play-Off maçlarına lider katılarak avantaj sağlamak. Liderliğimizi korumak için gereken mücadeleyi sahada vereceğiz” diye konuştu. 
Öte yandan ligin 36. haftası dün oynanan Pertevniyal-Orman, maçı ile başladı. Ligde bugün ve yarının programı şu şekilde: Bugün  Gelişim Koleji-Garanti Koza İstanbulspor, Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Tenis Eskrim Dağcilik, Optimum TED Ankara Kolejliler-Selçuk Üniversitesi, Gamateks PAÜ-Genç Telekom, Başkent Gençlik Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Belediye-Final Gençlik, Yarın: Yarın: Uşak Üniversitesi Belediyespor–Vestel,Darüşşafaka-Tire Belediye.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri