Bu maç herkes için çok ÖZEL

Bugün saat 19.00'da başlayacak Kayseri Erciyesspor maçı yeşil-beyazlı camia için hem önemli hem de özel. Kartal'ın kazanmaktan başka çıkar yolu yok. Karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek

Torku Konyaspor bugün Kayseri’nin Süper lig temsilcilerinden Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek. Parola: mutlak galibiyet. Başka bir deyişle Kartal'ın kazanmaktan başka çaresi yok. Geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyet alan yeşil-beyazlı ekipte bu maç taşları da yerinden oynatacak bir maç olacak. Atatürk stadında oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak ve Çağatay Şahan'ın düdük çalacak. Şahan'ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Ali Saygın Ögel yaparken, maçın dördüncü hakemi Serkan Akarca. Maçta Serkan Tokat beşinci, Volkan Alabaş ise altıncı hakem olarak görev alacak.

Ligde, Trabzonspor yenilgisiyle tehlike hattının üzerine kadar inen Torku Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları dün basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmanla tamamlandı. Takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Moral iyi. Yeşil-beyazlı yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Taraftarları destek için tribünlere davet eden yöneticiler, Erciyesspor’u yenecek güce sahip olduklarını yinelediler. Teknik direktör Uğur Tütüneker ise, “kazanmamız gereken bir maçı çıkacağız” şeklinde konuştu.

Dün akşam saatlerinde yapılan taktik antrenmanının ardından Tatlıcak tesislerinde kampa giren Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Ali Turan, Kokaloviç, Selim Ay, Ergün Teber- Ali Çamdalı, İshak (Recep) - Djalma, Mehmet Güven, Erdal – Gekas

Manisa bölgesi hakemi Çağatay Şahan, Torku Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Şahan, geçen yıl iç sahada oynanan ve Konyaspor’un 4-1 kazandığı Kartalspor maçında da düdük çalmıştı.

Torku Konyaspor ile Erciyesspor, bugün 13. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce Süper ligde 5 ve 1. ligde 7 kez mücadele eden iki takım arasında oynanan maçlarda Torku Konyaspor 6, Erciyesspor 1 galibiyet aldı. 5 maçta berabere sonuçlandı.

Torku Konyaspor'un bugün Atatürk Stadında Erciyesspor ile oynayacağı maçın biletleri biletx ile birlikte stat gişelerinden de temin edilebilecek. Futbolseverler maçı kapalı tribünden 40, maraton tribününden 20, yeni yeşil tribünden 10, eski yeşil tribünden 5 ve kale arkası tribünden 3 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribün bilet ücretleri de 10 TL olarak açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri