Bu koca şehir arkandan gelecek

Atiker Konyaspor hafta sonunda kümede kalma adına çok önemli bir maça çıkacak.

Yeşil-beyazlı ekip 3 puan farkla bir basamak üzerinde yer alan Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyaz sevdalısı  taraftarlar takımlarını Ankara deplasmanında yalnız bırakamayacak -

Atiker Konyaspor , Osmanlıspor ile 27.haftada deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 16:00’da yapacağı antrenmanla yeniden başlayacak.

Konyaspor'un ligde oynayacağı 3 maçlık periyot bu sezonki kaderini belirleyecek. Düşme hattında direkt rakipleri ile karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, ligin 27. haftasında Ankara deplasmanında Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Rakibinin 3 puan gerisinde olan Konyaspor, Ankara'da galip gelerek rakibiyle puanını eşitlemek istiyor. Konyaspor rakibini yendiği takdirde ikili averajda da üstün hale gelmiş olacak.

KONYA SEVDALILARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Hafta sonunda Ankara’da zor bir maça çıkacak olan Atiker Konyaspor’u taraftarı yalnız bırakamayacak.  Zor günlerden geçen yeşil-beyazlı camiada tüm hesaplar bir kenara bırakıldı ve herkes Atiker Konyaspor’un kümede kalmasına odaklandı. Konya şehrini seven tüm dinamikler Atiker Konyaspor’u bu zor günlerde daha çok desteğe ihtiyacı olduğunun farkında. Bu nedenle Konyaspor sevdalısı binlerce taraftar Ankara deplasmanına gitmek için gün sayıyor.  Konya sevdalıları kalan haftalarda içeride dışarıda takımını yalnız bırakmayacak.     

KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİ KESECEK

Ankara deplasmanından sonra 28.hafta maçında iç sahaya yönelecek olan Atiker Konyaspor, ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor'u ağırlayacak. Ligin kader haftalarında iç sahada puan kaybına tahammülü kalmayan yeşil beyazlılar, bu maçtan da mutlak 3 puan ile ayrılmak zorunda.

Yeşil beyazlılar, zorlu Sivasspor maçından sonra düşme hattındaki bir diğer rakibi Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kartal, 4 puan önünde yer alan Antalyaspor maçından da 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor. Atiker Konyaspor, ligin ilk yarısında iç sahada 1-1 berabere kaldığı Antalyaspor'u mağlup etmesi durumunda ikili averajı da almış olacak. Yeşil-beyazlı ekip hayati önem taşıyan 3 maçı da kazanarak hem seri yakalamak hem de düşme potasındaki rakipleri ile olan puan farkını kapatmak istiyor.

RAKİPLERİNE GÖRE FİKSTÜRDE AVANTAJLI

Spor Toto Süper Lig'de 24 puan ile 17. sırada yer alan Atiker Konyaspor, lig fikstüründe kağıt üzerinde en avantajlı takım olarak dikkat çekiyor. Yeşil beyazlılar kalan haftalarda direkt rakipleri olan Osmanlıspor ve Antalyaspor ile karşılaşacak. Hem Osmanlıspor hem Antalyaspor, temsilcimiz ile karşılaştıktan sonra diğer haftalarda ligde üst sıralarda yer alan Fenerbahçe, Trabzonspor ve M. Başakşehir gibi güçlü ekipler ile karşı karşıya gelecek. Rakiplerinin zorlu maçlara çıktığı haftalarda hata yapmak istemeyen Kartal, ilk olarak direkt rakipleri ile oynayacağı maçlarda puan veya puanlar alarak fikstür avantajını kullanmaya çalışacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri