Bu kez trafik polisleri kazada yaralandı

Trafik kazalarının en aza indirilmesi için sürekli olarak denetimlerini artıran ve gerek sürücülerin gerek yayaların eğitimleri konusunda ciddi çalışmalara imza atan trafik polisleri bu kez kendi kullandıkları araca bir başka özel otomobilin çarpması sonu
Dün sabah saatlerinde Demiryolu Caddesi ile Yahyaçavuş Caddesinin kesiştiği noktada meydana gelen kazada biri bayan iki trafik polisi yaralandı.

Polis memuru Mehmet Yazgan’ın kullandığı 42 A 5532 plakalı trafik ekip otosu, Hilmi İbiş yönetimindeki 42 AUM 69 plakalı özel otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü polis memuru 24 yaşındaki Mehmet Yazgan ile otomobilde bulunan bayan polis memuru 23 yaşındaki Fatma Dağlı yaralandı. Yaralanan polis memurları olay yerine gelen ambulans ile Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mesai arkadaşlarının kaza yaptığı haberini alan Trafik Şube Müdürü İbrahim Tatır ve diğer meslektaşları hastaneye ve olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi aldı. Acil serviste tedavi altına alınan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgi soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ALİ SAİT ÖGE 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri