‘Bu kadim şehre yine hizmetler yapacağız’

Konya’daki karşılama programında konuşan yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Uğur İbrahim Altay, “İnşallah bu 15 yıllık birikimle bu kadim şehre yine çok önemli hizmetlerde bulunacağız” dedi

AK Parti'nin yerel seçimlerde yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterdiği Uğur İbrahim Altay, Ankara'dan dönüşünde meşalelerle karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Uğur İbrahim Altay kente döndü.

AK Parti Konya İl Başkanlığı önünde meşalelerle karşılanan Altay, burada partililerle bir araya geldi.

2009’DA BAŞLADIĞIM BU YOLCULUKTA DÖNÜM NOKTASI

Konya halkının desteğiyle 6 yıldır Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, öncesinde de Selçuklu Belediye Başkanlığı'nı şeref ve onurla yürüttüğünü ifade eden Altay, şunları kaydetti: "İnsan hayatında önemli dönüm noktaları vardır. 22 Ocak 2009'da başladığım bu yolculukta bugün de hayatımın en önemli dönüm noktalarından birisini yaşıyorum. İnşallah bu 15 yıllık birikimle bu kadim şehre yine çok önemli hizmetlerde bulunacağız. Bizim en önemli görevimiz burada yaşayan insanların başını dik tutmak ve bu kadim şehre hizmet etmek. İnşallah bu dönemde de Konyalıların desteğiyle yine Konya’mıza önemli hizmetlerde bulunacağımıza canı gönülden inanıyorum."

KONYA HER ZAMAN BİZİ TAÇLANDIRDI

Aday tanıtım programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’dan beklentisinden bahseden Başkan Altay, “Konya her zaman bizi taçlandırdı, inşallah bu seçimde de gereğini yapacaktır diye ifade etti. Biz de sayın bakanlarımız, il başkanımız ve milletvekillerimizle birlikte ona, ‘Konya’da girilmedik sokak, ziyaret edilmedik ev kalmayacak ve Konya yine gereğini yapacak’ diye söz verdik. İnşallah Konya bizi mahcup etmeyecek ve Cumhur İttifakı’nın en yüksek desteğini alan il olarak bizi gururlandıracak. İnşallah ‘güçlü Konya için bir adıma daha diyerek’ yola çıkıyoruz. Hayırlı, uğur olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Başkan Altay’a adaylığının hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Mustafa Hakan Özer ve Mehmet Baykan da Altay’ı tebrik etti.

Program, protokol üyelerinin toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

AA/HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri