Bu kadar olur dedirten kaza anı

Tedavi için gittiği hastanenin önünde geri manevra yapan kamyonetin çarptığı yaşlı kadın yoldan geçen başka bir aracın altına düştü. Araç kadının kafasının üstünden geçti.
 

Bursa'da tedavi için gittiği hastanenin önünde, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın, mini kamyonetin geri manevra yapması sonucu yere düştü. Düşen kadının kafasının üzerinden başka bir kamyonet geçti. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. Daha önce çeşitli hastalıklardan dolayı hastanede tedavi olan 70 yaşındaki Sebiha Al, yeniden tedavi olmak için telefondan randevu aldı. Romatizma tedavisi olduktan sonra evine gitmek isteyen Sebiha Al eşi Mehmet Al'ın otomobilini parktan almasını bekledi.

Bu esnada yolun karşısına geçmek isteyen Sebiha Al'a geri manevra yapan R.C.'nin kullandığı 16 BBJ plakalı mini kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen yaşlı kadın, S.T.'nin kullandığı 16 L 9638 plakalı kamyonetin altında kaldı. Kamyonetin altında kalarak ezilen yaşlı kadın Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Sebiha Al'ın kafatasının üzerinden kamyonetin geçtiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri