Bu isim Skubic’ten sonra ikinci efsane olmaya geliyor

Konyaspor yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip takımın efsane oyuncularından Nejc Skubic’in ülkesinden orta sahaya transfer yapmak istiyor.

Konyaspor yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip takımın efsane oyuncularından Nejc Skubic’in ülkesinden orta sahaya transfer yapmak istiyor. Konyaspor Slovenya’nın NK Olimpija Ljubljana takımının orta sahasında forma giyen Timi Max Elsnik’i kadrosuna dahil etmek istiyor. Bu transfer için gerçekleşmesi için Nejc Skubic’in yoğun bir çaba harcadığı ifade edildi. On numara mevkiinde forma giyen oyuncu 26 yaşında ve 1.82 m boyunda. Elsnik’in takımı ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şuanda EURO 2024’te ülkesinin milli takımını formasını giyen oyuncu 3 maça çıktı ve bir asistlik katkı yaptı. Elsnik bu maçlarda 256 dakika sahada kaldı.

SIRA YUSUF ERDOĞAN’DA

Konyaspor, Adana Demirspor'dan ayrılan Yusuf Erdoğan’ı kadrosuna kattı. Yeşil- ekip oyuncu ile iki yıllık anlaşma sağladı oyuncunun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Sol bek ve sol kanatta forma giyebilen tecrübeli oyuncu sağlık kontrolü için Konya'ya gelecek. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 40 maçta sahaya çıkan Yusuf Erdoğan, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

MELİH BOSTAN TEMASLARI SÜRÜYOR

Konyaspor, Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Melih Bostan'ı kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor. Genç forvet, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde 19 maçta boy gösterirken, 9 gol, 4 asist katkısı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti. Melih Bostan, A Milli Takım hariç tüm alt yaş kategorilerinde de ter döktü. Konyaspor yönetiminin, 20 yaşındaki santrfor için Fenerbahçe ile önümüzdeki günlerde son detayları konuşmak için bir araya gelmesi bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri