Bu iki ismi gören Konyaspor'a haber versin

Konyaspor’da sezon başında transfer edilen orta soha oyuncusu Domagoj Pavicic ve santrfor Uche İkpeauzu kayıplara karıştı.

Konyaspor’da sezon başında transfer edilen orta soha oyuncusu Domagoj Pavicic ve santrfor Uche İkpeauzu kayıplara karıştı. İkpeazu’nun sakat olduğu ve bu durumdan dolayı kadroya alınmadığı söylenirken Pavicic için ise ber sakatlık açıklaması yapılmadı.  Sezon başında büyük umutlarla takıma katılan ve 10 numaralı forma verilen Hırvat oyuncu camiya büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. 

Uche İkpeazu sezon başından buyana 15maçta sadece 187 dakika forma giydi ve takımına sadece bir asistlik katkı sağladı. En güçlü futbolcular listesinin ilk sıralarında yer alan oyuncu gol konusunda ise sıfır katkı ile en son sırada yer aldı. Oyuncunun sakatlığı ve ne zaman geri döneceği konusunda ise kulüpten geniş çaplı bir açıklama yapılmadı.

Pavicic ise 6 maçta 207 dakika sahada kaldı ve tek asistlik katkı sağladı. Pavicic’in orta sahaya yapılan takviyelerin ardından kadroda yer bulması ise daha da zor hale geldi.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri