Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı 2-1 kazandıkları Eyüpspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı maç sonunda şunları söyledi: Öncelikle tüm futbolcu arkadaşlarımı tebrik etmem gerekiyor. inanılmaz bir özveri ile maçı çevirmesini bildik. Eyüpspor iyi top oynayan, arkadan oyun kurarak topu ileriye taşıyan bir takım. İlk yarı istediğinizi yapamadık. Uzaktan yediğimiz gol ister istemez biraz dengemizi bozdu. Gerçekten çok karakterli bir takıma sahibiz. Bunu sürekli söylüyorum. Hem iyi niyetiyle hem özveriyle çalışan futbolcu kardeşlerimiz var. Ne mutlu bize 60. dakikadan sonra oyunu çevirmesini bildik. En önemlisi iç saha şansızlığımızı kırdık. Bizim buna ihtiyacımız vardı. Umarım taraftarımızı mutlu bir şekilde evlerine gönderebilmişizdir.

Hakemle alakalı fazla bir şey söylemek istemiyorum ama pozisyonlar çok bariz, ve netti. Bu gerçekten rahatsız edici. Özellikle çizginin oradan ikinci yarıdaki elle oynama pozisyonunu net gördüm. Ona bir isyanım vardı. Asla kötü söz veya hakaretin olmadı. Bunun üzerine direkt kırmızı kart vermek bence ona yakışmadı. Sonuçta bizde burada bir emek veriyoruz.

Milli maç aralarına galibiyetle girmek her zaman güzeldir. Mağlubiyetle girdiğiniz zaman o ara bitmiyor. izin sonrası en iyi şekilde Konya'ya dönüp hazırlıklara başlayacağız. Bu süreçte iki hazırlık maçı yapacağız. O hazırlık maçlarını iyi • değerlendirmemiz gerekiyor çünkü zor bir periyoda giriyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri