Bu borç sizin mirasınız değil

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr.Lütfi Şimşek: Bu borç sizin mirasınız olan bir borç değil.

Torku Konyaspor Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcıları Selçuk Aksoy ve Güven Öten'in hazır bulunduğu ziyarette geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı'na seçilen Dr.Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dilerken, kulübün şirketleşme çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı'na seçilen Dr.Lütfi Şimşek’e be yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' diyen Ahmet Şan, "Konya her alanda olduğu gibi sporda da artık hak ettiği yeri almalı. Bu konuda geçmişte yaşanan sıkıntılarla mücadele etmekle birlikte son yapılan Olağanüstü Genel Kurulumuzda şirketleşme konusunda ciddi adımlar atıldı. Kulübümüzün daha sağlıklı bir delege yapısına kavuşturulması anlamında da tüzük değişikliğimiz oldu. İş adamlarımız kulübümüze üye olarak maddi anlamda destek sağlayabilecekler. Bu konuda Konya'mızın önemli STK'larından biri olan MÜSİAD'ın da bize ciddi destek vereceğine inanıyoruz" dedi.

Şirketleşme süreciyle birlikte sadece futbolda değil artık olimpik branşlarda da faaliyet göstermeye başlayacaklarını da sözlerine ekleyen Şan, "Konya'nın ve Konyaspor'umuzun adını olimpik branşlarda elde edeceğimiz başarılarla tüm dünyada duyurmayı amaç edinmekle birlikte, sporun alt yapısında da çalışmalar yaparak futbolun etrafından oluşan olumsuz havayı dağıtmak istiyoruz. Çünkü Türkiye'de futbol artık son dönemlerde yaşananlarla birlikte bir spor olmaktan çıkmaya başladı. Tekrar eski günlerine dönmesi adına herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor" şeklinde görüş belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr.Lütfi Şimşek ise, "Konyaspor bu şehrin bir değeridir. İllaki iyi bir yerde olmasını arzu ederiz. MÜSİAD Konya Şubesi olarak geçmişte de Konyaspor'a elimizden geldiği kadarıyla destek vermeye çalıştık. Kurumsal olarak çok net desteklerimiz olmamıştır belki ama üyelerimizin destekleri anlamında ciddi olarak yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Bundan sonrada öyle olmaya devam edecek. Bahsettiğiniz şekilde üye olunması gerekiyorsa bu konuda gerekenler yapılır. Geçmişte yaşananların Konyaspor adına bir ders olduğunu düşünüyorum. Bu borç sizin mirasınız olan bir borç değil. Konya şehrinin borcu. Böyle düşünülmeli. Borcun temizlenmesi adına da herkesin karınca kararınca üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyorum ve Konyaspor'un en kısa sürede hak ettiği yerde mücadelesine devam edeceğine inanıyorum" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri