Bu başarı bir ekip işi 

Konyaspor’un başarılı teknik direktörü İlhan Palut Fenerbahçe maçı sonrasında tribünlere çağrıldı. Genç teknik adam tribünlere tüm ekibi ile giderek taraftarları selamladı. İlhan Palut maç sonu yaptığı açıklamada bu başarının bir ekip işi olduğunu söyledi

İttifak Holding Konyaspor en iyi başlangıç yaptığı sezonda başarılarının üzerine koymaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin bu başarısında teknik direktör İlhan Palut’un performansı da taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Taraftarı karşısında Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek başarısını taçlandıran Konyaspor’da futbolcular ve İlhan Palut maç sonunda tribünlere çağrıldı. 
MAÇA İLGİ MEMNUN ETTİ 
Konyaspor taraftarının Fenerbahçe maçına gösterdiği ilgi camiayı memnun etti. Karşılaşmayı izleyen yaklaşık 16 bin taraftar yeşil-beyazlı ekibin tarihi galibiyetine tanıklık ederken maç sonunda 3 puanı takım ve İlhan hoca ile birlikte kutladı.
Galibiyet sonrası tüm takım saha içerisinde büyük mutluluk yaşarken futbolcular tribünleri tek tek dolaşarak 3 puanın kutlamasını yaptı. 
İLHAN HOCA TRİBÜNLERE  EKİBİ İLE GİTTİ  
 Futbolcuların ardından taraftarlar Konyaspor’un başarılı teknik direktörü İlhan Palut’u  tribünlere çağırdı. Genç teknik adam tribünlere tek başına değil tüm ekibi ile gitti. İlhan Palut tüm tribünleri ekibi  ile dolaşarak selamladı ve galibiyeti kutladı. 
TOPLANTIDA EKİP VURGUSU YAPTI 
Genç teknik adam Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı basın toplantısında tribünlere çağrılması ile ilgili olarak “Bu başarı bir ekip işi. Hiç bir zaman ben yaptım zihniyetinde olan bir insan olmadım. Bu başarı için tüm arkadaşlarım özveri ile çalıştık.  Maç sonrası da tribünlere çağırılırsam ekibimle gitmeyi düşünüyordum. Aslında Kayseri maçında beklemiştim ama çağırmadılar. Bu maça nasipmiş. Bu maçta beni çağırdıklarında ekibimle gittim.  Söylediğim gibi bu başarı bir ekip işi.”diye konuştu 
 İlhan Palut, taraftarların maç boyu desteğini eksik etmemelerini belirterek,“Taraftarlarımız bizim için itici bir güç hem sayıca hem destek anlamında günden güne artacağını düşünüyorum. Kuralların el verdiği ölçüde hepsini yanımızda görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
PALUT FENER KARŞISINDA SİFTAH YAPTI 
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe’ye karşı ilk galibiyetini aldı  Palut, daha önce teknik adamlık kariyerinde 1'i Konyaspor, 3'ü de Göztepe'nin başında olmak üzere sarı-lacivertli takıma karşı 4 kez rakip olmuştu. Genç teknik adam bu süreçte 3 mağlubiyet 1 beraberlik almıştı. İlhan Palut, önceki gün oynanan ve 2-1’lik skorla sona eren karşılaşmayla sarı-lacivertlilere karşı ilk galibiyetini almış oldu. 
FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri