BSK Hastanesi hemşireler gününü kutladı


Özel BSK Konya Hastanesi hemşirelik mesleğinin sorunlarını ortaya koyup çözümler üretmek ve şefkatle, sabırla yapılan bu kutsal ve onurlu mesleğin önemine dikkati çekmek amacıyla hastane içinde yer alan Beyhekim Seminer Salonunda bir kutlama töreni gerçek

Törende açılış konuşmasını Özel BSK Konya Hastanesi Sağlık Hizmetleri Yöneticisi Adem Sarıçoban yaptı. Sarıçoban, sağlık alanında görev yaparken başarılı olmanın ilk ve vazgeçilmez şartının insan sevgisi olduğuna dikkati çekerek, “Hemşirelerimiz ve diğer sağlık personelimiz bu doğrultuda toplumun beklentilerine cevap verebilmek için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Biz de Özel BSK Konya Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri olarak, hastalarımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, en üst düzeyde memnuniyet hedefliyoruz. Bu doğrultuda, çalışmalarımızı JCIA standartlarında yürütüyor, en iyi performansı alabilmek için de, çalışanlarımızı hizmet içi ve hizmet dışı eğitim seminerleriyle sürekli destekliyoruz” dedi.
Daha sonra söz alan Başhemşire Tuğba Narcı da hemşireliğin, hayatın idamesinde küçük ya da büyük aksamalarda, insanların kolundan tutarak yoluna devam etmelerini sağlayan çok önemli bir meslek grubu olduğunu söyledi.
Törende son sözü alan Hastane Genel Müdürü A.Vahap Doğan ise  “Hemşireler, cephede nefer olarak çarpışan kuvvetlerimizdir. Hemşirelerimiz hastalıkla savaşmaktadırlar. Biz bu savaşta, onların destek ve ikmal kuvvetleriyiz. İnsan odaklı kurulan hastanemizde her hasta ayrı bir değer ve önem taşır. Çünkü her hasta ayrı bir projedir” diye konuştu. Doğan hemşirelere seslenerek, “Siz olmasaydınız, biz de olmazdık. Bizim için bu kadar önemlisiniz. Bu hastanede sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyor, Genel Direktörümüz Dr. Murat Dayanıklı, Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Abdullah Ağralı ve Başhekimimiz Dr. Ziyaeddin Ercan adına hemşireler haftanızı kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından üzerinde hastanenin resminin bulunduğu pasta kesilerek, çalışanlara ikram edildi. Tören, programa katılamayan BSK Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Türkan Doğar’ın kutlama mesajının okunması ve  hemşirelere çiçek verilmesiyle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri