Bronzda Rakipler Moldova Ve Kuba

Özbekistan’da devam eden Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya şansını sürdüren Mustafa Kaya ve Şamil Erdoğan, Moldova ve Kübalı güreşçilerle karşılaşacak. Şampiyonanın final seasında ilk olarak 65 kiloda güreşen...

Özbekistan’da devam eden Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya şansını sürdüren Mustafa Kaya ve Şamil Erdoğan, Moldova ve Kübalı güreşçilerle karşılaşacak.

Şampiyonanın final seasında ilk olarak 65 kiloda güreşen Mustafa Kaya mindere çıkacak. Yarı finalde İranlı güreşçi Seyid Ahmed Muhamedi’ye ikinci periyotta 17-10 yenilen Kaya, brozn mücadelesinde Moldovalı rakibi Mihail Sava ile karşılaşacak.

97 kiloda mücadele eden Şamil Erdoğan ise Kübalı güreşçi Javier Cortina ile karşı karşıya gelecek. Erdoğan, günün son final maçı öncesinde bronz için mindere çıkacak.

65 kilo güreşçisi Kaya, ilk turda Kuzey Koreli, 2. turda ABD'li, çeyrek finalde ise Azeri rakibini yenerek yarı finale kalmıştı. 97 kiloda Şamil Erdoğan ise ilk turda Letonyalı güreşçiyi, ikinci turda Polonyalı'yı, çeyrek finalde ise İranlı'yı yenerek yarı finale yükselmişti.

Dün başlayan şampiyonada Türkiye’nin serbest stilde şimdiye kadar bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalyası bulunuyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri