Brezilyalı Futbolcuların Türkiye Maçı Yorumu: Bizim İçin Zorlu Bir Maç Olacak

Brezilya Milli Futbol Takımı'nın bazı oyuncuları, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yapacağı özel maç öncesi İstanbul'da konakladığı otelde Türk basın mensuplarının sorularını cevapladı.58 yıl sonra İstanbul'a maça gelen 5 Dünya...

Brezilya Milli Futbol Takımı'nın bazı oyuncuları, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yapacağı özel maç öncesi İstanbul'da konakladığı otelde Türk basın mensuplarının sorularını cevapladı.

58 yıl sonra İstanbul'a maça gelen 5 Dünya Kupası sahibi Brezilya Milli Futbol Takımı, Türk Milli Takımı ile yapacağı özel maç öncesi İstanbul'da konakladığı otelde Türk basın mensuplarının sorularını cevapladı. Aralarında Atletico Madrid'ten Arda Turan'ın takım arkadaşı Miranda'nın bulunduğu Brezilya Milli Takımı oyuncularından Willian, Coutinho ve Firmino'nun katıldığı basın etkinliğinde yıldız futbolcular Türkiye - Brezilya maçı hakkında ve Brezilya Milli Takımı'nın yeni yapılanması hakkında açıklamalarda bulundular.

Atletico Madrid’den Arda Turan’ın takım arkadaşı Miranda ise takım arkadaşı Arda için önlemlerini alacaklarını belirterek, "Bizim için zorlu bir maç olacak. Türk milli takımının neler yapabileceğini biliyoruz. Dolayısyla önlemlerimizi de ona göre alacağız." dedi.

Türkiye’yi zorlu bir rakip olarak gören İngiliz Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin orta saha ve kanat oyuncusu Willian da, "Çok uğraşmamız gerekecek." diye konuştu.

Dünya Kupası’nda Almanya karşısında yaşadıkları 7-1'lik hezimetin geride kaldığını anlatan Willian, "Artık Dünya Kupası’nı unutmamız gereken bir süreçteyiz. Yeni bir yapılanma var. Birçok oyuncu yeni. Teknik direktörümüz yeni. Dört maç oynadık şu ana kadar. Dördünden de başarıyla çıktık. Umud ediyoruz ki Türkiye ile oynayacağımızı bu 5. maçımızdan da başarıyla çıkarız." ifadelerini kullandı.

Maç sonucu hakkında tahmin yapmaktan çekinen Liverpool’un ortasaha oyuncusu Philippe Coutinho da yaptığı açıklamada, "Maça çıkmadan bunu tahmin etmek doğru olmaz. Zor bir maç olacak bizim için de. Umarım bizim için iyi olur. Türk milli takımına çok ciddi bir taraftar desteği var." şeklinde konuştu.

Brezilya milli takımına ilk defa çağrılan Alman ligi ekiplerinden Hoffenheim’ın orta saha oyuncusu Roberto Firmino da, Türk milli takımıyla yaptıkları maçların zorlu geçtiğini kaydederek, "Bu sefer de öyle olacağını düşünüyoruz." diye konuştu.

‘EN ÇOK ARDA TURAN’A DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR’

Arda Turan’ın oyunun gidişatını değiştirebilecek kapasitede bir oyuncu olduğuna işaret eden Atletico Madridli defans oyuncusu Miranda, "Farklı dakikalarda, oyunun tamamında gidişatı değiştirebilecek kapasitesi olan bir oyuncu. Dolayısıyla ona karşı önlemlerimizi alacağız milli takım olarak. Zorlu bir maç olacak bizim için." dedi.

Chelsea'nin başarılı oyuncusu Willian da, "Arda Turan’ı tanıyorum. Çok iyi bir oyuncu. En çok ona dikkat etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

FIRSAT VERİLİRSE TÜRKİYE'DE OYNARIM

Türkiye’den Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımları tanıdığını belirten Willian, fırsat doğduğu taktirde Türkiye’de top oynamaya yeşil ışık yaktı. Willian, "Yarın neler olur bilemeyiz ama fırsat doğarsa neden olmasın." diyerek Türk takımlarına açık kapı bıraktı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri